За півдня у місті сталося 8 ДТП

19 Листопада 2016, 09:30
1604 Джерело: facebook.com

Патрульні працюють у посиленому режимі: виносять постанови на водіїв, які порушують ПДР та проводять профілактичні розмови з пішоходами.

Менш ніж за годину патрулювання з журналістами, екіпаж у складі 2 інспекторів виніс постанови на 2 водіїв – повідомляють у прес-службі поліції.

Один з них припаркувався менш, ніж за 10 метрів до пішохідного переходу на вулиці Винниченка, інший – під знаком «Зупинку заборонено» на проспекті Волі. Розмову провели і з велосипедистом літнього віку, який дозволяв собі дивні манери на проїжджій частині.

З пішоходами, які перебігали дорогу у невстановлених місцях, проводили профілактичні бесіди. А сумлінним учасникам дорожнього руху вручали світловідбиваючі наліпки та брошурки про безпеку.

Загалом, станом на 15:00, 18 листопада у місті трапилось більше 8 ДТП.

Заступник командира роти розповідає, що громадяни дуже поспішають і зовсім не зважають одне на одного, а в результаті затримуються надовго - через оформлення адмінматеріалів і побиті автівки.

До того ж, абсолютно нехтують дотриманням правил дорожнього руху.

Патлуньні закликають лучан  бути уважними та обережними.










 

Коментарі
21 Листопада 2016, 11:50
не заздрю службі правоохоронців, такий народ безпечний і самовпевнений - аж страшно! А вся справа в самовазі, й повазі до інших! Шкода щолюди не лише себе зневажають, а й Інших хто намагається хоч якимось чином уберегти їх "нікчемне життя" - навіть неоцінять! А шкода!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром