У Луцьку молодий чоловік прийшов п'яним голосувати

21 Липня 2019, 20:56
1878

Голосування на виборчих дільницях у Волинській області завершилося вчасно. Грубих порушень публічної безпеки та правопорядку не зафіксували, а на одну з дільниці в Луцьку молодий чоловік прийшов голосувати п'яним.

21 липня о 20:00 всі 1129 виборчих дільниць на території області завершили роботу, — повідомили у прес-службі поліції. 

У день голосування органи поліції у Волинській області станом на 20:00 зареєстрували 47 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. Зокрема, 13 з них стосуються порушень законодавчих обмежень та строків проведення передвиборної агітації, дев’ять – про відсутність достатньої кількості бюлетенів та скриньок для голосування, два – фотографування громадянами виборчих бюлетенів, один – відсутність даних громадянина у списку виборців.

Поліцейські за фактом порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації склали на 58-річного жителя Луцька адміністративний протокол за ст.212-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також правоохоронці склали адмінпротокол на 28-річного лучанина за фактом появи у громадському місці в п’яному вигляді - ч.1 ст.178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, поліцією складено протокол на ще одного громадянина за дрібне хуліганство – ст. 173 КупАП. Чоловік на виборчій дільниці в Луцьку порушував громадський порядок і спокій.

Поліцейські 21 заяву та повідомлення розглянули та прийняли рішення відповідно до Закону України «Про звернення громадян». За рештою – проводять ретельну перевірку.

Читайте також: Національний екзит-пол: які партії проходять у Верховну Раду

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром