У Луцьку під час «Бандерштату» організують «мандрівку в часі»

21 Липня 2019, 12:43
2637

У Луцьку під час фестивалю українського духу «Бандерштат» VisitLutsk.com організує екскурсії містом.

Про це йдеться на сторінці фестивалю.

  1. 2 серпня о 10:00 відбудеться загальнооглядова україномовна екскурсія Луцьком. Запрошуємо прогулятися старими вуличками міста, послухати про його історію та культуру крізь призму століть! У часі мандрівки екскурсанти дізнаються, чому Луцьк Луцьком називається, які видатні люди жили і творили тут, які народності формували мультикультурне обличчя Лучеська! А ще ‒ почують дивовижні історії про принцесу Таїланду родом з Луцька, перший вірш Лесі Українки, написаний біля Луцького замку, обставини появи найранішого на українських землях сатиричного вірша і багато інших захопливих фактів! Вартість туру ‒ 20 грн з особи.
  2. 3 серпня о 10:00 запрошуємо усіх гостей-іноземців на англомовну загальнооглядову екскурсію «Lutsk ‒ discover the pleasure». Вартість ‒ 20 грн з особи.
  3. 4 серпня о 10:00 відбудеться тематична екскурсія «Моє серденько»: романтичні історії старого Луцька». Екскурсантам розкажуть про утаємничені побачення і гріховні любощі міщан ХVI – ХVII століть, курйозні випадки сватань луцьких караїмів, відчайдушні вчинки заради коханих і неймовірні історії залицянь. Вартість романтичної екскурсії Луцьком ‒ 20 грн з особи.
  4. 4 серпня о 14:00 для уважних екскурсантів Центр туристичної інформації та послуг підготував безкоштовний квест «Упізнай Луцьк». На учасників чекатимуть цікаві завдання й не менш захопливі подарунки!

Збір екскурсантів і учасників квесту біля намету Центру туристичної інформації та послуг.

Нагадаємо, «Бандерштат-2019» проходитиме у Рованцях 2-4 серпня.

Вхід на фестиваль дітям до 12 років у супроводі дорослих – вільний. Для наймолодших гостей діятиме спеціально облаштоване дитяче містечко із насиченою програмою.

Придбати квитки можна на офіційному сайті http://bandershtat.org.ua/kvytky/

Читайте також: На «Бандерштат» приїде Ірена Карпа

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром