Мешканці Підгайців та Забороля просять змінити схему руху маршрутки

18 Листопада 2016, 13:17
Ілюстративне фото 2596 Джерело: zn.ua
Ілюстративне фото

Жителі двох прилуцьких сіл просять змінити схему руху маршрутного таксі сполученням Підгайці-Забороль.

Відповідну петицію зареєструвала Ольга Светлична на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Нагадаємо, з 1 грудня почне курсувати новий автобусний маршрут сполученням Підгайці-Забороль.

Невдоволення жителів двох сіл викликав той факт, що маршрутку вирішили пустити вулицею Глушець. Більшість мешканців Підгайців і Забороля працюють у Луцьку і для них важливішою є можливість добратися до центру міста, ніж на вулицю Глушець.

«На яку маршрутку жителі с.Підгайці і с.Забороль зможуть пересісти на вул. Глушець? Та ні на яку! Та й навряд чи плюс декілька маршруток перевантажать центр міста», – обурюються селяни.

У петиції люди пропонують наступну схему руху автобуса: кінець села Підгайці – вулиця Дубнівська – вулиця Авторемонтна – вулиця Рівненська - проспект Волі - центр міста – вулиця Ковельська – вулиця Володимирська - село Забороль. У маршруті, запропонованому Волинською ОДА,  автобус має розвертатися на Київському майдані біля податкової і через невеликий відрізок вулиці Дубнівської спускатися на вулицю Глушець.

Щоб петиція потрапила на розгляд у Луцьку міську раду, під нею має підписатися 300 осіб. Станом на 18 листопада документ підписали 29 людей. До кінця збору підписів залишилося 13 днів.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром