Лучанин 10 років не може повернути незаконно відібрану квартиру

18 Листопада 2016, 11:46
1995 Джерело: ck.ua

Злочинці шляхом обману та насилля примушували одиноких громадян до продажу власних квартир.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Злочинне угрупування, у якому фігурували особи ромської національності та представники юридичних кіл Луцька, діяло ще у 2006 році. Жертвою зловмисників став і лучанин Володимир Ніколаєв. Чоловік разом із батьком хотів обміняти квартиру, а залишилися без даху над головою.

Злочинці, які проводили незаконні оборудки, уже відсиділи термін, а квартири досі не повернули законним власникам. У 2006 році деяких членів угрупування засудили. Але поки тривали судові засідання проти на той час підозрюваних, квартиру перепродали у треті руки.

«На квартиру з якихось незрозумілих причин не було накладено арешту. Цим скористалися родичі засудженого», – розповідає потерпілий Володимир Ніколаєв.

Люди, на квартири яких відразу наклали арешт, змогли повернути собі квадратні метри. Арешт на квартиру Володимира наклали вже тоді, коли житло відчужили по другому колу.

Якщо теперішнім власникам вдасться зняти арешт з квартири і продати її – надіятися потерпілому на повернення житла годі. Позивач сподівається, що правда буде на його боці, адже грошей на судову тяганину у нього вже не залишилося.

Судове засідання у справі призначене на 20 грудня. Детальніше – у відеосюжеті.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром