«Дійсно хотілося плакати»: відбулася прем’єра соціального проекту «Мій тато став зіркою»

18 Листопада 2016, 10:09
3350

До Дня гідності та свободи творча студія Наталії Журавльової презентувала мистецький соціальний проект «Мій тато став зіркою».

Виставу показали у Волинському академічному обласному театрі ляльок у четвер, 17 листопада.

Маленькі актори розповіли історію дівчинки, в якої Майдан Революції Гідності забрав батька. У театральній постановці мама пояснює доньці, що тато став зіркою і вона може бачити його на небі.

Розповіли артисти і про проблеми переселенців. Митці показали, наскільки важко дитині жити, коли постійно над будинком літають літаки, які вибухають, а зникнення кошеняти на території стає справжньою трагедією.

Наприкінці постановки артисти виконали пісню, по завершенню якої зал аплодував стоячи.

Після вистави ще довго обговорювали відповідність подій постановки реальним та важливість реалізації таких проектів.

«Мені дійсно дуже сподобалась вистава. Я вважаю, що такі постановки потрібно ставити для того, щоб люди переосмислювали реальність, щоб вони знали, як насправді все діється і що відчувають люди, які втрачають батьків», – ділиться враженнями глядачка Оксана Корнелюк.

«Було дуже душевно, дійсно хотілось плакати. Я ніколи не розуміла наскільки важко тим дітям, які втратили своїх батьків. Після вистави частинка цих переживань передалась мені», – стверджує глядачка Аліна Руденко.



















Юлія КАРМАНСЬКА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром