Мажора на «Порше» оштрафувала ДАІ

19 Вересня 2015, 11:44
7959

За створення аварійних ситуацій даівці виписали штраф синові волинського бізнесмена Василя Тарарая –  Олегу Тарараю.

Про це у соціальній мережі повідомив громадський активіст Сергій Рижков.

Свій пост він назвав «Лист одного батька іншому».

«Василю Тарараю, звертаюсь до Вас, як один батько до іншого.
Сьогодні Ваш син, Тарарай Олег дуууууже швидко ( приблизно більше 120 км /год) і, створюючи аварійні ситуації, одну за одною, мчав на Porsche Panamera по проспекту Соборності, «підрізав» інші авто, які просто шарахались в сторону. І тільки завдяки тому, що Porsche не вертоліт, мусив зупинитись перед машинами на червоному».

Далі активіст просить батька пояснити синові, що життя –  найбільша цінність.

«Пояснити йому у 19 років (не дивлячись на те, що він директор Ваших ферм аж з цілих 17-ти років))) ЖИТТЯ - це найцінніше, що є! А життя інших людей - ще цінніша штука... Не всі водії можуть швидко зреагувати, щоб вчасно відвести машину, багато молодих водіїв, багато їздять з дітьми без автокрісел».

Не забув пояснити про волонтерство.

«Друге: нагадайте, що допомога АТО - це не заслуга, це обов'язок... зараз йде війна, і це треба робити, і цим не треба хвалитись, думаючи, що це спише всі гріхи (хоча я впевнений, що допомогали якраз Ви через «Фонд 2014»).


І нагадав, що люди втомилися від «золотої молоді».

«Третє: хай перестає дзвонити Людям і «рєшать» питання, в Луцьку більш так не буде! (троє людей зупинились і були готові давати проти нього свідчення, дякую громадо!). Люди втомились від «золотої молоді», для якої правила і закони не писані».


А батькове слово більш дієве за штраф.

«Чому звертаюсь до Вас, бо штраф, який виписало ДАІ, думаю, не покарання для нього... одна надія на Вас. Я не достукався, не зміг довести, що він майже вбивця був сьогодні... Гроші не дадуть здоров'я, кохання і радість мати дітей».





 

Коментарі
20 Вересня 2015, 00:21
думае що батько всіх купив а фонд прикриття
20 Вересня 2015, 13:44
слава богу що без жерт, хоча люди говорять що на рахунку цьго синочка вже є смерті під колесами !
07 Грудня 2015, 21:10
Поки що земля ще носить таких покидьків як старий тарарай. На жаль ця земля ще й кормить хамовите кодло. Звик старий, щоб йому вклонялися бідніші. Хоча і в Губині з твоєї поведінки насміхаються. Луцьк-не Губин, тут дорогим авто ( ML AC 4111 BI чи то Панамерою, чи то Туарегом) ти не здивуєш людей, а ось за звичну тарараївську поведінку можеш із своїм тупеньким Олежиком впасти на колінця. І не зможеш ти прижитися в Луцьку навіть маючи скромну хатинку на Горіховій 1а в р-ні 13 школи. І відвернуться від тебе ті ким ти так хизуєшся і козиряєш, бо вони справді поважні Люди. І Фонд 2014 не врятує твою ситуацію. Історія показала-Хам будь-якого рівня буде наказаний, а твій рівень, Вася Васильович, значно нижчий ніж ти собі там накрутив ;)
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром