На засіданні поліцейської комісії стався скандал

18 Листопада 2016, 09:45
2000 Джерело: volynpost.com

Одна із кандидатів на посаду слідчого заборонила знімати співбесіду, проте журналісти відмовилися припинити зйомку.

Засідання поліцейської комісії ГУНП Волинської області відбувалося у четвер, 17 листопада, – повідомляє ВолиньPost.

На засіданні встигли розглянути лише одну кандидатуру із 18-ти. Щоправда, один із кандидатів відмовився від співбесіди ще до початку засідання.

Перший кандидат, Володимир Ялошевський, не мав претензій щодо відео фіксації процесу. Після нього співбесіду мала проходити Ольга Якимлюк, яка теж претендувала на посаду слідчого.

Жінка вже працювала слідчим, потім – у секторі взаємодії з громадськістю. Але перед початком співбесіди вона зазначила, що їй неприємно, коли її знімають.

«Справа не в суді, а в тому що ви будете задавати особисті питання, тому я б не хотіла, щоб це виносили на загал», – зазначила вона. Члени комісії уточнили, що згідно законодавства не мають права ставити таких питань.

Журналістка Марія Доманська повідомила, що згідно закону України про Національну поліцію засідання мають відбуватися гласно і відкрито. Юрист управління Оксана Забожчук відзначила, що Якимлюк має право на заборону зйомки. На це Доманська порадила звертатися до суду.

Через неможливість вирішення колізії члени комісії вирішили закрити засідання. Співбесіди із Якимлюк та іншими кандидатами проведуть пізніше.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром