Екс-заступник мера увійшов до партії «Наш край»

19 Вересня 2015, 10:44
1912

На всеукраїнському з’їзді партії «Наш край» делегацію з Волині очолив колишній перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Списки кандидатів від Волині стануть відомі невдовзі після обласної конференції парті. Загалом політична сила «Наш край» висуне на  вибори понад п’ять тисяч своїх кандидатів у всіх регіонах країни. Таке рішення було ухвалене під час з’їзду партії, повідомляє прес-служба осередку.

Окрім того, члени партії затвердили на з’їзді програму «10 кроків для розвитку рідного краю», в якій передбачені заходи в галузі місцевого самоврядування, покращення соціального забезпечення, контролю за прозорістю дій влади, медичного обслуговування громадян, освіти та безпеки населення.

Більшість партії становлять чинні та колишні мери багатьох українських міст, а також місцеві політики, – кажуть в прес-службі.

Коментарі
20 Вересня 2015, 11:15
пане кравчук. вмійте зупинитись.ви вже стільки набрали магазинів та барів, де спивається молодь,що розплачуватись будуть всі ваші діти .нічого ви не зробили для людей. так само будучи при владі ви площу під ринок дали бЕз будь яких документів Джулінському Л.МАЮЧИ ВІД ТОГО ОСОБНЯКИ У ,,ВИШЕНЦІ,, Дійсно солодка кормушка депутатського корита, якщо отримуючи велику пенсію ви не можете забути її.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром