Як луцьких студентів вітають у соцмережах

17 Листопада 2016, 18:55
1858 Джерело: bibo.kz

У Міжнародний день студента користувачі соціальних мереж активно долучаються до привітань винуватців свята і пригадують свої студентські роки.

17 листопада у всьому світі молодь вітають із днем студента. Традиційно, у цей день бажають наснаги у навчанні, вдалих сесій і веселого святкування.

Район.Луцьк зібрав привітання, які лучани опублікували на своїх сторінках у соцмережах.

 

Декан Інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки Юрій Громик привітав свою «велику та крутезну філологічно-масовокомунікаційну родину» і зізнався, що поруч із нею самому хочеться відчути себе студентом. Як доказ цього, декан прикріпив до привітання своє студентське фото.

 

Написала вітальні слова у Facebook і проректора Східноєвропейського національного університету Анна Данильчук. Вона зазначила, що і дорослі, і малі, хочуть бути студентами, бо це прекрасний час відкриттів і планів, подорожей і любові, справжніх друзів і нових горизонтів.

 

 

А от депутат Луцькради Микола Яручик вважає, що до 18:00 у студентів свята не було, бо із власного досвіду знає, що найцікавіше почнеться ввечері. Тому обранець громади побажав студентам гарно відсвяткувати і «не здивовано зустріти прийдешній ранок».

 

Долучився до привітань і колега Миколи Яручика Петро Нестерук, який побажав студентам удачі, енергії, натхнення, яскравих вражень, легких іспитів та цікавих подій.

 

Координатор СГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук попросив не забувати студентів про гідність, адже без цього немає причин веселитися, а також поставив у приклад привітання, яке опублікував на своїй сторінці голова студентського антикорупційного агентства Микита Андрєєв.

 

Заступник декана історичного факультету СНУ імені Лесі Українки Тетяна Яцечко-Блаженко привітала усіх, хто був і є студентами і пригадала свої навчальні роки в Альма-матері. 

 

 
Район.Луцьк приєднується до привітань і бажає студентам успішного навчання, вдалих сесій, яскравих подій і гарного святкового вечора.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром