Воїнам АТО із Луцька відправили буржуйки та інструменти для ремонту авто

18 Вересня 2015, 17:23
2631

Волинські бійці, що перебувають у зоні проведення АТО в Донецькій області, отримають допомогу від «УКРОПу».

Сьогодні, 18 вересня, волонтери центру «Серце патріота» відправили черговий вантаж з допомогою в зону проведення АТО. Бійцям везуть не лише продукти харчування і робочий одяг, а й інструменти, які потрібні для ремонту спецавтомобілів.

Активно допомагають волонтерському центру члени партії «Українського об’єднання патріотів». Цього разу, каже голова Волинської регіональної парторганізації політичної партії «УКРОП» Вячеслав Рубльов, солдатів готують до зими, тому передають на схід багато теплого одягу і буржуйки.

«Буржуйки – це здебільшого для нових частин. Якщо частина вже діюча, то тут є велика проблема зі спецавтомобілями, адже через військові операції вони дуже швидко зношуються. Тому ми забезпечуємо автошинами та інструментами для ремонту», – зауважив Вячеслав Рубльов.

Голова волинського «УКРОПу» також зазначив, що їхня партія вже давно співпрацює з волонтерською організацією, тому маршрут до бригад планують спільними зусиллями. За один раз волонтери можуть відвідати близько п’яти бригад.

Керівник центру «Серце патріота» Сергій Балицький каже, що допомогу намагаються возити щотижня. Тож ця поїздка для нього буде 41.

«А взагалі це вже десь 86 допомога від нашого волонтерського центру. На цей раз шлях охопить приблизно 2 700 кілометрів. Це 18–22 години в дорозі. Допомогу ми веземо за індивідуальними запитами бригад», – розповів Сергій Балицький.

Організатори запевняють, що це не остання їхня поїздка на схід. Вони й надалі планують допомагати воїнам.



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром