Лучан навчали толерантності

17 Листопада 2016, 12:42
2049

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (проспект Волі, 2) пункт європейської інформації організував для користувачів День толерантності.

Про це повідомляють у прес-службі регіонального піар-офісу «Сучасні бібліотеки Волині»

«Ідеї толерантності набувають все більшого визнання в сучасному світі. Сьогодні дуже актуально є питання виховання толерантної свідомості молоді. Людина починається з батьків, другий етап її розвитку продовжується в школі та бібліотеці. Саме тут, за допомогою кращих зразків літератури, можна виховувати дружнє, доброзичливе ставлення до інших, теплі, щирі, привітні, сповнені любові та поваги один до одного відносини, гармонію в характері, тобто – толерантної свідомості, поведінки», – розповіла директор книгозбірні Алла Єфремова.

Читачі бібліотеки познайомились із історією створення Міжнародного дня толерантності, переглянули тематичний фільм та з допомогою паперових аркушів у формі рук, на яких записували якусь позитивну рису характеру, яку найбільше цінують в людях, оформили дошку толератності.

Довідка: 16-го листопада 1995 р. держави – члени ЮНЕСКО на 28-й сесії Генеральної конференції  одностайно прийняли «Декларацію принципів толерантності» та 16-е листопада проголосили Міжнародним Днем толерантності. В Декларації розглянуто основні  принципи толерантності і шляхи утвердження цих принципів у світовому співтоваристві.





Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром