До Луцька приїде Макс Кідрук

18 Липня 2019, 18:05
Макс Кідрук 1462
Макс Кідрук

Відомий український письменник Макс Кідрук оприлюднив програму осіннього туру на підтримку нового роману «Доки світло не згасне назавжди». 

До Луцька письменник завітає 5 жовтня в рамках ІІ Міжнародного літературного фестивалю Фронтера. 

За словами автора, «Доки світло не згасне назавжди» – це суміш драматичної історії та фантастики. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося.  Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини.  Щоправда Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим. Звідси й сама назва роману.

До слова, наразі стартувало передзамовлення роману, тож першим придбати книгу можна за посиланням: http://goo.gl/A2Ew4H

Доповнена реальність:

Нова книга Макса Кідрука унікальна тим, що матиме доповнену реальність. Спеціальний додаток розробляє луцька компанія Ideil. Так, завантаживши додаток на смарфон, можна буде поспілкуватися у чаті з одним з героїв або ж прочитати щоденник героїні. Крім того, обіцяють ще багато віртуальних цікавинок.

Читайте також: Польська режисерка готує виставу разом з «Гармидером».

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром