Десять політичних сил виявили бажання брати участь у виборах на Волині

17 Листопада 2016, 12:21
2022 Джерело: slovoidilo.ua

Районні осередки десяти політичних партій на Волині провели партійні конференції (збори) з висування кандидатів для участі у перших виборах депутатів об’єднаних територіальних громад і їх голів, які призначено на 11 грудня.

Термін повідомлення партіями територіальних виборчих комісій про проведення відповідних зборів завершився 15 листопада, – повідомляють у Волинському представництві громадської мережі ОПОРА.

Для участі у виборах на партійних конференціях (зборах) висунули своїх представників районні осередки політичних партій: «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», Радикальна партія Олега Ляшка, «Об’єднання «Самопоміч», «Громадський рух «Народний контроль», Аграрна партія України, «Розумна сила» та Народний Рух України.

Найбільша активність політичних сил щодо участі у виборах станом на 16 листопада прослідковується у Княгининівській об’єднаній громаді, де своїх кандидатів на партійних зборах висунули сім політичних партій. Зокрема, це Луцькі районні організації політичних партій «УКРОП», ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», Радикальна партія Олега Ляшка, «Громадський рух «Народний контроль», Аграрна партія України та Народний Рух України.

Нагадаємо, на посаду голови Княгининівської ОТГ зареєструвалися самовисуванці Олександр Ткачук та Сергій Синько. На цю посаду також претендуватимуть керівник виконкому партії «Народний контроль» Михайло Шелеп та нинішня голова Княгининівської сільської ради Олена Твердохліб.

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у п’яти ОТГ у Волинській області відбудуться 11 грудня.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром