ДПЗ: в результаті різанини лучанин потрапив до реанімації

18 Вересня 2015, 16:56
1908

На одній з вулиць міста чоловік отримав ножове поранення.

Інцидент стався 13 вересня, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що пригода відбулася ввечері на одній з вулиць Луцька. Потерпілий відпочивав у літньому кафе разом із знайомими та розпивав спритні напої. До компанії приєднався 25-річний сусід потерпілого, який також перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Між товаришами виникла суперечка, тож чоловіки почали з’ясовувати стосунки. Під час шарпанини лучанин вдарив свого знайомого ножем у живіт. Зловмисник і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та відбував покарання у місцях позбавлення волі.

39-ти річного потерпілого з ножовим пораненням доставили у реанімаційне відділення лікарні каретою швидкої допомоги.

«Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив перший заступник начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області Олександр Карпук.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром