Сірі туфлі, вибори та Шкітер: з’явилася нова «Гола правда» Галини Падалко

17 Липня 2019, 10:58
Галина Падалко 3261
Галина Падалко

Телеведуча суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд LIVE»  Галина Падалко опублікувала черговий випуск авторського блогу «Гола правда».

Відео з’явилося на її каналі в YouTube.

На початку Падалко поділилися, що радіє приходу парламентських виборів.

«Я дуже радію, бо менше ніж за тиждень відбудуться позачергові парламентські вибори і в мене нарешті почнеться літо. Бо через те, що мій друг Тарас Шкітер вирішив балотуватися до Верховної Ради, я скасувала експедицію на Кавказ і поїздку в Іспанію, аби залишитися у Луцьку та допомагати йому з кампанією».

 

 

Також телеведуча розвіяла чутки про свої романтичні стосунки зі Шкітером. Проте згодом все-таки зізналася, що «клеїла» нинішнього кандидата в нардепи.

«Так, Тарас мій друг, але час від часу з'являються якісь чутки про те, що ніби то в нас романтичні стосунки. Ну, я якби вже давно зайнята жінка і не гоже про мене такі плітки пускати. Але мушу визнати, є в мене один відос, на якому є кадри, як я клеїла Шкітера. Не хотіла його публікувати, але спеціально для цього випуску, таки покажу його вам. Тому додивіться до кінця», - заінтригувала Падалко.


 

Також телеведуча розповіла про характер Шкітера, який неодноразово допомагав їм у роботі над «Протилежний поглядом». І додала, що саме така уважність та педантичність сприятимуть його якісній роботі у Верховній Раді.

«Пригадую, це був час, коли ми тільки-тільки розпочинали «Протилежний погляд». Була підготовка до найпершої програми.  Крім загальних питань про концепцію ток-шоу, його наповнення та технічні моменти, була купа нюансів, які теж не можна було залишити без уваги.  І я ніколи не забуду, як перед першою зйомкою Тарас зателефонував мені разів з 5, аби я не забула, що маю взути сіруваті туфлі, а не чорні.

Мене дивувала ця прискіпливість і те, як усе можна тримати у голові: і глобальні стратегії розвитку програми і те, у яких туфлях має бути ведуча.  Але у цьому весь Тарас. У такій надмірній ретельності та прискіпливості на всіх рівнях до того, за що він береться. І хто його знає, зараз точно посміхається, киваючи. Впевнена, що коли він стане депутатом, пишучи глобальні законодавчі ініціативи, він точно пам’ятатиме про лічильник тьоті Люби, з якою він спілкувався у дворах».


 

Окрім того, Падалко розповіла про випадок, коли Тарас Шкітер врятував «Протилежний». Через технічні проблеми шоу було на межі зриву, але продюсер швидко залагодив цю проблему.

«Звукорежисер за 20 хвилин до початку запису зібрав техніку та пішов. На програму вже прийшов мер Микола Романюк та керівник парламентської «Самопомочі» Олег Березюк, який спеціально приїхав на нашу програму. І коли всі були просто шоковані, Тарас взяв ситуацію у свої руки та за 40 хвилин у Луцьку 5 років тому якимось чином ще знайшов аж 7 радіо петель і всю іншу потрібну техніку. Це був майстер-клас із кризового менеджменту».

Наприкінці блогу Галина Падалко закликала лучан підтримати Шкітера на виборах до парламенту, адже він точно знає, чим живе Луцьк та як вирішити його проблеми.

«Сьогодні він делегований цілою плеядою свідомих та відповідальних людей із прогресивними поглядами на розвиток міста. Ця команда системно працює на покращення життя в Луцьку, роблячи проєкти та інвестуючи в нього. Всі ми повірили в Тараса і підтримуємо його. І я прошу вас підтримати Шкітера, аби Луцьк скористався тим шансом на зміни, якого ми так давно потребуємо. Досить терпіти, час змінювати!» - наголосила Падалко.


 

Читайте також: Людей турбують щоденні проблеми, - Тарас Шкітер про спілкування з лучанами, вибори та пріоритети

19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром