На посаду голови Княгининівської ОТГ зареєструвалися ще двоє кандидатів

16 Листопада 2016, 16:35
Олександр Ткачук 3742 Джерело: facebook.com
Олександр Ткачук

Княгининівська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатами на посаду голови Княгининівської ОТГ двох самовисуванців.

Про це йдеться у постанові № 7 Княгининівської територіальної виборчої комісії.

Шляхом самовисування зареєструвалися на вибори Ткачук Олександр Вікторович та Синько Сергій Васильович.

1
Фото з Facebook Олени Твердохліб
Фото з Facebook Олени Твердохліб

Олександр Ткачук з 2013 року працює на посаді начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області - головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища. Про свою участь у виборчому процесі він написав у Facebook.

«Друзі! Ось уже багато років я та моя сім'я є членами Княгининівської громади. У нас відбуваються зміни. Створили об'єднану громаду з Рокинями.

Після цього сусіди по вулиці та в селі пропонували виставити свою кандидатуру на голову громади. Вагався, але люди таки мене переконали.

Тому висунув свою кандидатуру на голову Княгининівської громади. Знаю не з слів про наші проблеми і знаю як їх вирішувати.

Дякую за всі побажання, які висловлювали мої друзі та команда! Нас чекає складний, але успішний шлях», – йдеться у дописі.

Інший самовисуванець – Сергій Синько – є керівником проекту «Армія Гідності у Волинській області».

Раніше стало відомо, що на посаду голови Княгининівської ОТГ претендуватиме керівник виконкому партії «Народний контроль» Михайло Шелеп та нинішня голова Княгининівської сільської ради Олена Твердохліб.

Нагадаємо, що 11 грудня 2016 року відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у п’яти ОТГ у Волинській області.

Коментарі
16 Листопада 2016, 19:32
захіщати здобуткі чогось так не прутся як до корита
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром