Луцька рок-школа запрошує на ювілейний концерт

16 Листопада 2016, 14:43
1596

Нещодавно рок-школа Garage Rock School відсвяткувала свою 5-ту річницю.

Але офіційне святкування відбудеться 18 листопада в арт-кафе «Стоп Кадр» на Garage Rock School - Birthday Festival vol.5.

Спеціальний гість - гуцул-метал гурт KARNA, який готує для своїх шанувальників нові пісні, які презентують у Луцьку вперше. А також запрошені зірки: Workplace (Польща), Dearly Beloved (Канада). До цього ж традиційно - найпопулярніші рок-хіти у виконанні учнів та викладачів рок-школи і багато цікавих сюрпризів!

Під час концерту визначать щасливих власників запрошень та подарунків у конкурсі репостів. Взяти участь у розіграші можна на сторінці у Facebook.

Квитки на концерт можна придбати:
- музичний магазин MEDISON (вулиця Лесі Українки, 17)
- Паб «OldSkull» (вулиця Лесі Українки, 52Б)
- Кав'ярня CoffeIn (вулиця Винниченка, 8)
- Арт-кафе «СтопКадр» (вулиця Карбишева, 1)

«І все це для того, аби ви на найвищому рівні могли оцінити роботу, старання та страждання наших учнів та насолодитись хітярами у їх виконанні, і поспівати/потанцювати/поарканитись під улюблені пісні, які для вас підготували музиканти! Чекаємо всіх 18 листопада в Адреналіні, арт-кафе Стоп-кадр», – повідомляють організатори.

Район.Луцьк проводить розіграш двох квитків на Garage Rock School - Birthday Festival vol.5. Подробиці - у нашій спільноті Вконтакте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Garage Rock School: школа, де виховують нове покоління рокерів

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром