У Луцьку побили вікна в прокуратурі

16 Липня 2019, 15:45
Побиті вікна у прокуратурі 4135
Побиті вікна у прокуратурі

У Луцьку психічнохворий чоловік розбив декілька вікон у будівлі прокуратури Волинської області.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили очевидці події.

Інцидент трапився о 14:30 16 липня. Зазначають, що всього чоловік встиг розбити 4 вікна.

Правоохоронці кажуть, що він часто навідується до них з погрозами і каже, що воскрес після смерті. Чоловік кричить, що вони не розслідують якусь справу вже декілька років. 

Відомо, що час від часу чоловік лежить в Липинській психлікарні. За два тижні його знову забирають на планове лікування. 

Наразі особу чоловіка встановлюють.

Правоохоронці чекають на слідчо-оперативну групу.

Читайте також: «Це трапилось вперше за 20 років», — у луцькій «Фелічіті» прокоментували отруєння






 

Коментарі
29 Жовтня 2019, 19:23
2014 року у місті "Андродніпровськ" я знайшов виїздний військоммат ДНР; поговорив з хлопцями хотів було записатися, але через мою чоррну трауррну вишиванку мене направили до лав Прравого Сектору. На блокпосту Запоріжжя-Донецьк я знайшов ворожу снайперську позицію та 3 бойових патрони біля неї. Потрапив у полон до правосєків, був жорстоко побитий, що привело до інвалідності. Втік з камери де зі мною було 10 батюшок в рясах, матушка в піжамі та дяк УПЦ МП. Правий Сектор - проект ФСБ, так я доповів у нацгвардію після чого базу дитячий табір "Дружба" оточили а місто перейменували на Дніпро. Справу закрили. Так я розбив 4 вікна, на мене списали ще 2 компютера, але ще я перестрів пана Кічука у неділю перед літургією біля сігарєтного ларька. Справа дуже політична та всеж у Луцьку люди працюють.
29 Жовтня 2019, 21:38
Головний свідок по справі зниклого Правого Сектору живе через парк від мене у Луцьку, - його взагалі недопитали попри запити Донецького ГУНП. Майстер бойових мистецтв Сергій, тоді без п'яти хвилин депутат ВР трохи командував у Правому Секторі та особисто привіз з мого рідного міста Ковель 33 богатиря. Тепер Сірожа Дружик вчитель у школі та приховує злочини 5 років. Ярош знову балотувався до Верховної Ради зі Свободою. <br/> Я шукаю роботу та живу на пенсію 2200. Прив'язали на дурці та вкололи укол у сєдаліщний нерв (щоб не бігав) вже пів-року неможу пройти більше однієї зупинки громадського транспорту. Скажіть люди добрі: &amp;quot;Шизофренія, Маніакальнодепресивний (МДП) психоз чи все ж БАР (біполярноафективний розлад), як подбали волонтери про діагноз для відділення АТО у ВОПЛ№1 м.Луцька&amp;quot;. На доти колись з МДП лягали, щоб голова більше не боліла, а не бігали по БАРах з ножами на поясах. Шизофренію мені приписали, - я шановні товариші МАНЬЯК і не цураюсь цього, як ціле відділення АТОшних на дурці!!!
29 Жовтня 2019, 22:15
Для тих хто забув циркАТО:<br/>1) Автобус Богдан з 30 дітьми правого сектору, - розстріляні місцевими прямо в автобусі, вдруге їхали з автоматами наче танком у Донецький музей віджимати пушки часів другої світової війни. ХТО ЇХ ПОСЛАВ?<br/>2) 51-ша. Розбамбили цілу бригаду одразу після чого для неї ж виділили броньовані мікроавтобуси на яких возили екскурсії для східних вболівальників серед трупів за 2000$ ХТО ЦЕ ЗРОБИВ?<br/>3) Ілловайськ: &amp;quot;сім днів їх оточували неначе вони були в тилу у ворога та бомбили&amp;quot;. Друга добивали двічі, - перерізана печінка та горло, весь обгорівший. ХТО КОМАНДУВАВ?<br/>4) Попасна, начальник охорони заводу: &amp;quot;Мы сдали завод в Россию и нас же свои бомбили. Еле ноги унёс с Попасной! У Луцьку теж пропав завод військової техніки - Волинянка легко приземляеться з літака у пустиню на ресорах та стріляє 80-м з-під тенту. Волинянка поставлялася у свій час на Кубу воїнам Че-Гевари для встановлення комунізму у дружній країні. 2009 рік рейдери Корбана &amp;quot;Руки геть від Волинянки&amp;quot;<br/>5) Зона контерстрайк Януковича та Кіборги.<br/>6) Героїзм Савур-Могили влучно показаний у фільмі &amp;quot;9-та рота&amp;quot;.<br/>7) Розстріляна Небесна Сотня.<br/>Усе це злочини та ми немаємо права забувати про них переводячи усе на сміхуйочки немаючи повної картини Війни з нами Росії починаючи з Майдану у 2004.<br/>ХТОСЬ ЗАДУМУВАВСЯ ПРО ЦЕ?!?
29 Жовтня 2019, 23:53
&amp;quot;Не бери нічого навіть змінної одежі, - піднімайся та йди за мною.&amp;quot; Андроднепровск, - захочу и уеду. СМС-Маньяк.
30 Жовтня 2019, 01:55
Прилетів товариш стрелок, на літаючій тарілці з Москви у Словянськ робити українізацію. На кордоні Донецької та Дніпропетровської областей збираються 300-500 правосєків-фашистів пруть на Київ під шумок масових безпорядків (Свобода, Правий Сектор, Ляшко) валять Порошенка, як Каддафі та й усе діло в шляпі... Нас принуждют к миру, &amp;quot;Украина првратится в огромное Гуляй-Поле&amp;quot;, - так говорили ЗМІ Росії. Плани провалилися, Путо приїхав до Стрілка у Словянськ брати інтервю і особисто наказав воїну света ввести сталінські закони в ДНР. Пройшла лише політична лоботомія і ДНР замовило у дніпропетровській клініці 6 таких злочинів проти людства. Гіркін роздав підручники в контакті, вивчивши які Юрчок провів розвідку на Україні та доповів у Нацгвардію. Плани рухнули, Гіркін здався Путіну. Війна незав'язалася.
30 Жовтня 2019, 02:04
www.work.ua/resumes/4719450/<br/>https://www.facebook.com/andriyko.iurchuk
30 Жовтня 2019, 02:38
Когда Вы, губой измазанной в конфете, тужно напеваете качу,<br/>Может быть в это время сержанту бомбой оторвало ногу!?!<br/>Я лучше блядям в Версале буду подавать ананасную воду,<br/>Чем воевать за таких.<br/>Владимир Маяковский стих &amp;quot;Крым&amp;quot; 100 лет назад перефразировал.
30 Жовтня 2019, 02:54
Пройдут ещё 17 лет как мгновений и Украина может попытатся вернуть полуостров по договору Януковича через 25 лет оренды Россией. &amp;quot;Людей ремонт ускоренный в огромной крымской кузнице.&amp;quot;,- Маяковский. Вот только б успеть подготовится, иначе заберут державность без войны, у таких лохов мирового масштаба, - овцы кабинетно-квартирные. Прозаседавшиеся заседатели продолжая продолжать.
30 Жовтня 2019, 04:58
минулого року я погрожував нацгвардії, якщо вони не дадуть мені довідку з військової частини правий сектор про обставини отриманих травм, що призвели до інвалідності то я відключу всю Волинь від електроенергії однією ножовкою, як інженер енергетик 2-ї категорії я це зробити можу. Побив вікна у квартирі Дружика. Мене госпіталізували, взяли відбитки пальців та скалічили уколом. <br/>Взимку планую три літри молотова на директорію, хай теж подумають, а не п'ють фруктовий фреш з льодом на подвірї з офісного куллєра.<br/>Волонтери з АТОшних вечорниць прошу для себе те ж, що ви робите для своїх підопічних героїв, - поверніть мені сім'ю. Жінка незмогла мені вірити коли невірить ніхто навіть тато та мама і сестри. Ховалася від мене з дитиною у животі, взнав випадково, що став батьком. У мене сім статей по антисемітизму за пісню про Ісуса. По телевізору нагороджують правосєків, які мене полонили, батько показує пальцем &amp;quot;бач які хлопці&amp;quot; патріарх Денисенко вішає ордени за томос, а Порошенко дарить чорний пістолет Форт-17. Боже, дякую тобі, що я не військовозобов'язаний і не валявся шматтям 51-ю сігарєтою серед тих двох з половиною пачок м'яса привезеного на розбір у Луцьку судмедекспертизу.<br/>Психіатр підсумував що усе логічно і сховав мене місяць на дурці від цього жахливого правосуддя - прокуратури та міліції. Ця ніч виявилася маніакальною та я мусив це все сказати бо останнім часом і місце вибрав і мотузку милю, просто, увесь час переконуюсь що когось вбити легше ніж себе. Слабодухий :)))
30 Жовтня 2019, 05:40
Хто більше вивіз бабла з України: Янукович в Росію двома камазами чи Порошенко в офшори двома банками? (Банки Порошенку подарував Коломойський за фінансування Правого Сектору, розмова мажора та мінора відбулася у тих же офшорах.)<br/>Російський та Український генерали сидять у сусідніх кабінетах, - провадять війну і даже не перестукуються через стіну. А у вільний від роботи час про роботу говорити зась, перекладач потрібен. Питання хто з них лох?<br/>На моїх 2200грн. лохом навіть на апаратах сильно не побудеш, а як остання сотня приносить тобі джек-пот то воно якось і жити легше стає до пенсії, слухаю музику та анекдоти складаю.
30 Жовтня 2019, 06:09
2017 рік мене направляють на лоботомію у Андродніпровську психіатричну клініку, - остання у світі, що до того часу ще зробила по-заказу ДНР 6 таких злочинів проти людства 7-й директор базару пішов-був краще вмер на передову, а головного сєпара підірвали у барі сєпар, за що, хто і на яких підставах. Лоботомія це фельдшерский укол &amp;quot;буйнопомішаним&amp;quot;, проводиться через очну раковину в перегородку між півкуль головного мозку, що робить з людини безпрецендентного овоча з постійною посмішкою на обличчі наче він дійсно у раю. Лоботомію вдалося уникнути через Вора в Законі Якута, якому теж це світило ще з першого майдану. Операція нарешті заборонена в усьому світі - злочин проти людства. Стара діва психіатр померла раз-по-раз ламаючи ручку ножку зі своїми направленнями у Андродніпровськ на лікування політичної складової шизофренії та маніакальності.
30 Жовтня 2019, 06:31
Мама Анархия, мы все тежело больны... Если бы знал последний герой кому пойти и дать в лицо то давно пошел бы и дал. Дело даже не в упомянутых персонажах нашей с ими политики: Коломойский Корбаном финансировал правосеков непонимая что они фашисты, а Палица Корбана ждал у подъэзда когда Порошенко попытался прижучить последнего рейдера на ЛуАЗе. ДДВ (ядя Вова) с Донецка на блокпосту Запорожье-Донецк очень точно подметил по самому новому американскому стволу у пэтуха в рожевых окулярах в руках: &amp;quot;АМЕРИКАНЦЫ НА ПОРОГЕ ДНР&amp;quot; оставил канистру на молотовых но забрал бутылки...
30 Жовтня 2019, 06:37
&amp;quot;Прийдуть до тебе та скажуть що юдеї вони, - невір та не йди за ними є ще гірші&amp;quot; Біблія Об'явлення
30 Жовтня 2019, 07:38
Менеджер с професией шоумен это хорошо, - достали менеджеры без професий. Школьник в политике - слуга народу. В стране исчезла с эфира здравомыслящая дипломатия уже давно. Что о нас в мире говорят ли вообще правду, - переключаем канал и отсутствие чуства юмора выдаёт моё психическое растройство: сам Зеленский неумело играет роль пидораса УРА, несмешно!!! Квартал 95! Явно не пидорас и с плаката замуж зовёт - живём в век женской емансипации матриархат.
30 Жовтня 2019, 08:55
Откуда у Януковича взялась потенция выебать Ющенко на могиле Шевченко в музее который достроил Джек. &amp;quot;Витёк ты помнишь мой хуй?&amp;quot; Вопрос на Дрогобицьком телеканале лично Виктору Януковичу задал давно запиканый ЗК. После пидора в Украине воцарилась на пьедестале параша. Обступили-облягли. Предупреждаю Ваша квартальная бочина про пидора может стать реальностью и тогда перед стеной плача вы будете целовать камень дабы никто непонял что роль вы не сыграли, а вжились в неё. Ниодной женщине нежелаю жить с пидорасом.
30 Жовтня 2019, 09:41
Волинська філармонія, - відкат на 600млн.$. Всю війну ділять у Верховній Раді і шукають які ж цигани построять підземний перехі у місті луцьку (проект філармонії лише на плакаті в фойє. Як енергетик хочу сказати за &amp;quot;Сталінські&amp;quot; трансформатори нововолинських шахт: &amp;quot;дєло на міліон&amp;quot; виношують радіючи що вдалося відстріляти студентів, що вийшли на майдан революції гідності проти законопроекту про продаж енергосистеми України. Міліон це легко сказано усі трансформатори збудовані з трансформаторної сталі, яку разом з заводом продали Лакшмі Міталл. <br/>Багатотонні трансформатори тріщать по швам, - з них сочиться масло, а спец зварювальник, якщо і є то працює у Європі та заробляє, як міністр енергетики. Скоро нетреба буде гасити світло на Волині чи палити директорію - все само завалиться та запустіє. ЗЗВА &amp;quot;Високовольтник&amp;quot; - фітнес-клуб на трасі Запоріжжя-Дніпро - завод по виробництву та впровадженню в енергосистему України диверсійної високовольтної апаратури нашвидкоруч відроджений з небуття російськими шеф-інженерами %)))
30 Жовтня 2019, 09:47
Їхав на східній Україні в поїзді, грав на кобзі з дипломом та відзнакою Червона Рута Маріуполь 2015. Сепари в формах без відзнак з ножами на поясах претворились АТОшними і мені як СЄПАРУ розбили кобзу Остапа Вересая - відпала головка (квітка). Упала шляпа упала напол... ДРИНЧАТЬ-БРИНЧАТЬ И ХУЙНЮ СОБИРАТЬ.
30 Жовтня 2019, 09:52
Мені допомагало.
30 Жовтня 2019, 19:14
https://www.youtube.com/watch?v=uRonJ_mzz50
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром