Суд поновив Степана Білана на посаді заступника голови волинського Держгеокадастру

16 Липня 2019, 14:01
фото ілюстративне 3005
фото ілюстративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив Степана Білана на посаді заступника начальника управління Держгеокадастру у Волинській області.

Відповідне рішення ухвалене 9 липня, — йдеться в ухвалі суду.

Апеляційні скарги Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, Головного управління Держгеокадастру у Волинській області суд залишив без задоволення, а рішення Львівського окружного адміністративного суду від 20 березня у справі за позовом Білана Степан до Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, Головного управління Держгеокадастру у Волинській області без змін.

Відтак служителі Феміди повторно визнали протиправним та скасували наказ Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру від 26.11.2018 року № 139-то «Про звільненя Білана С.В.»

Також Держгеокадастр України зобов'язали поновити Білана Степана Володимировича на посаді заступника начальника - начальника Управління з контролю за використання та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.

Зауважимо, що за інформацією відкритих інтернет-сервісів Міністерства юстиції України за невиконання рішення суду на Держгеокадастр України відкрито виконавче провадження.

Читайте також: Луцький тролейбус №7 змінив рух

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром