Крадію гаманців у Луцьку присудили 2 роки за ґратами

16 Липня 2019, 19:13
Крадіжка 1789
Крадіжка

Прокурори Луцької місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення шість разів до цього судимим донеччанином низки крадіжок гаманців у транспорті.

Із 13 березня по 3 травня зловмисник здійснив п’ять таких злочинів. Сідаючи у маршрутку чи тролейбус і користуючись неуважністю пасажирів, він викрадав гаманці з грішми із їхніх сумок, - повідомили у прокуратурі області.

Таким чином злодюжці іноді щастило поживитися чималою сумою готівки або цінностями – у однієї з потерпілих він витягнув понад 4 000 грн., в іншої – гроші та золоті сережки, які лежали в гаманці.

Усього ж своїми злочинними діями чоловік завдав обікраденим лучанам майнову шкоду на суму майже 13 000 грн.

Визнавши злодія винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Прокуратура області звертається до краян із проханням відповідально ставитися до збереження свого майна, перебуваючи у громадських місцях, в тому числі в транспорті, уважно стежити за своїми сумками, гаманцями та іншими цінностями, аби не стати жертвою злодіїв.

Читайте також: «Це трапилось вперше за 20 років», — у луцькій «Фелічіті» прокоментували отруєння

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром