Луцькі спортсмени тріумфували на чемпіонаті з французького боксу Сават

16 Липня 2019, 18:22
1883

Лучани здобули призові місця на чемпіонаті з французького боксу Сават серед дорослих, юнаків кадетів та юніорів у розділі «Ассо».

Турнір відбувався протягом 11-14 липня в Мелітополі.  Слід сказати, що дисципліна вже понад сімдесят років культивується у багатьох країнах світу і Українські спортсмени теж зробили вагомий внесок у її розвиток як на теренах, так і за кордоном, - повідомили у відділі фізичної культури і спорту Волинської ОДА.

«Серед усіх заявлених учасників Мелітопольського чемпіонату перемога усміхнулася і нашим землякам. Ми надзвичайно горді за атлетів, адже всі вони є учнями  КЗ «ДЮСШ №2» міста Луцька».

Так, Анастасія Коновальчук завоювала 1 місце у категорії 52 кг, розділ «Ассо», увійшла до складу збірної команди України та отримала можливість виступити на чемпіонаті Європи, який відбудеться цього річ в Італії.

Не поступилися суперникам і хлопці, зокрема, Владислав Капиш завоював 2 місце у категорії 56 кг, Назар Костюк виборов 2 призове у категорії 40 кг та Олександр Ласкавий посів третє місце у категорії 70 кг. Тренує переможців Микола Мордик.

Читайте також: Тарас Шкітер — про реп, спорт, хірургію і неспокійне дитинство




  

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024