У Луцьку вручили почесні грамоти медійникам та зв’язківцям

15 Листопада 2016, 18:41
2375

З нагоди професійного свята працівників радіо, телебачення і зв’язку нагородили почесними грамотами й подяками від обласної та міської влади, а також відзнаками Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Волинській області.

Нагородження відбулося у вівторок, 15 листопада, в ресторані готелю «Україна».

Першим привітав присутніх та вручив почесні грамоти голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. Він зауважив, що з великою повагою ставиться до професійної діяльності медівників і подякував за натхненну роботу.

«Професійне свято – це ще один привід сказати велике дякую журналістам, працівникам зв’язку, радіо і телебачення. Дякуємо за ту натхненну роботу, яку ви проводите….Я з великою повагою ставлюся до вашої професійної діяльності і повірте, як би сьогодні не говорили про відносини влади і ЗМІ, я вважав і буду вважати нас з вами колегами. Ми працюємо на одному інформаційному фронті, щоб не дати ворогам і противникам донести в мізки наших людей непотрібну інформацію і зазомбувати їх», – зазначив Володимир Гунчик.

Вітальні слова також виголосив перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев. Він побажав усім міцного здоров’я, достатку, злагоди і щоб у професійній діяльності вдавалося усе якнайкраще.

«Хочу привітати усіх, хто має стосунок до цього свята: журналістів, телевізійників, радійників, зв’язківців. У таку морозну погоду бажаю вам міцного здоров’я, щоб ви у будь-яку пору могли якісно, ефективно, а головне об’єктивно подавати інформацію людям, які читають і дивляться ваші новини», – зауважив Тарас Яковлев.

Долучилася до привітань і секретар міськради Юлія Вусенко, яка відзначила, що в нинішніх умовах професія медійників та зв’язківців не лише важка, а й ризикована.

«Мені дуже приємно бути тут, поряд з вами, адже розумію, наскільки відповідальну професію ви обрали. Чесно скажу, що так само задумувалася над тим, щоб стати частиною вашої команди і, можливо, навіть подекуди із заздрощами дивлюся на вашу працю. Приємно усвідомлювати, що я серед тих людей, які відповідально ставляться до цієї ноші…Побільше нам усім позитивних новин та подій», – виголосила Юлія Вусенко.

Представники міської влади вручили подяки від мера, після чого присутніх привітали й від імені голови Волинської облради Ігоря Палиці. Заступник голови обласної ради Роман Карпюк побажав усім здоров’я, успіхів та вручив почесні грамоти.

Опісля вітань від влади, до присутніх звернувся представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Волинській області Степан Родич.

«Мені доводиться практично щодня оцінювати роботу працівників радіо, телебачення та зв’язку. Знаю усі ваші здобутки і опущення. Сьогодні ж хочу привітати усіх вас з професійним святом. Хоча це свято й з гірчинкою, тому що зараз на сході йде війна і від працівників радіо, телебачення та зв’язку великою мірою залежить те, як забезпечуватиметься висвітлення найголовнішої інформації», – наголосив Степан Родич.

У паузах між вітальними словами на присутніх чекав музичний подарунок від камерного квартету Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена «Скерцо» та святковий фуршет.







1




















Оксана ВЛАСЮК
Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром