Купуй місцеве: мережа «Наш Край» робить акцент на товарах регіональних виробників

15 Листопада 2016, 14:29
1966

Відтепер на полицях мережі «Наш Край» товар місцевих виробників виділений спеціальними цінниками «Купуй місцеве».

Захід проходить в рамках проекту «Живи відповідально», який стартував у квітні 2016 року.

Торговельна мережа «Наш Край» у своїх магазинах представляє широкий асортимент продукції регіональних виробників. Адже регіонально адаптований асортимент – це одна із її переваг. Продукція місцевих виробників становить близько 19% від загального асортименту.

Нагадаємо, що соціальний проект мережі «Наш Край» «Живи відповідально!» передбачає пропаганду здорового харчування, піклування про навколишнє середовище та власний фізичний стан. В рамках проекту в магазинах встановлюються еко-куточки з тонометром для вимірювання тиску та інформаційними плакатами, бокси для збору відпрацьованих батарейок та пластикових корків, біля входу в магазини встановлюються спеціальні смітники для роздільного сміття.

У всіх магазинах, які до долучились до проекту, діє акція «Купуй корисне», яка дає можливість покупцям за придбання корисних товарів (які виділені на полицях відповідним цінником) отримувати втричі більше балів на свій бонусний рахунок. Також на касі пропонують екологічні паперові пакети, щоб зменшити використання поліетилену.

«Виділивши додатково ці товари, ми підтримуємо в першу чергу місцевих підприємців, даємо їм можливість активно просувати товари в регіоні, що стимулює їх розвиток та підвищує їх конкурентоздатність. Таким чином наша мережа сприяє економічному розвитку регіонів», – розповідає Ірина Берлач, генеральний директор мереж «Наш Край».


Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром