Арсен Мірзоян порадував маленьких лучан подарунками

15 Листопада 2016, 11:45
2070

Шанувальники гарної та якісної музики зібралися у Волинському драмтеатрі, аби послухати харизматичного Арсена Мірзояна.

Цього разу артист презентував нову програму, присвячену п’ятиріччю його творчої діяльності, – повідомляє «Таблоїд Волині».

Зі сцени лунали як усім відомі хіти «Смужка», «Знаєш як», «Вінні-Пух», «Капронові банти», так і нові композиції. В перервах між піснями Арсен жартував, виходив до слухачів у зал і навіть крутив на шиї гітару!

Особливий сюрприз чекав на маленьких шанувальників артиста. Усі діти отримали від Мірзояна в подарунок диски з його піснями. Артист залюбки спілкувався з маленькими меломанами та не відмовляв у проханні сфотографуватися.

Уся концертна програма, яка тривала дві години, складалася переважно з україномовних пісень. Як зізнався Арсен, у його творчому доробку є декілька російськомовних творів, але «маючи власні квоти, які дещо відрізняються від тих, що поширені у нашій державі», співак дозволив собі подарувати слухачам лише одну російськомовну композицію, яка також припала до душі луцьким слухачам.

Наостанок артист подякував усім слухачам та похвалив лучан за їхню відданість та увагу.


















Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром