У Луцьку ремонтують одне з перехресть

12 Липня 2019, 20:02
2049

У Луцьку на перехресті вулиць Ківерцівська та Карпенка-Карого розпочали ремонтні роботи.

Про це пишуть на сайті Луцької міської ради.

Вже до другої половини серпня ця частина дороги кардинально змінить свій вигляд. Шляховики значно розширять проїзну частину. Тим часом комунальники повністю замінять водопровідну мережу та зливову каналізацію. На ці роботи з міського бюджету виділено 11 мільйонів гривень.

У п'ятницю, 12 липня, перший заступник міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук виїхали на об’єкт, щоб ознайомитися з ходом ремонтних робіт.

«Через старість водопровідних мереж та зливової каналізації, на цьому  перехресті були дуже глибокі просідання, тому прийнято рішення зробити капітальний ремонт із заміною мереж», – розповідає Ігор Поліщук, оглядаючи новий трубопровід, який прокладено на заміну старих труб.

І додає, що для того, щоб все змінити – потрібен час.

«Для того, щоб замінити всі труби, потрібен час, тому й не дивно, що  багато лучан запитують, коли буде завершено роботи, адже на цій ділянці дороги дуже насичений рух транспорту. Для того, щоб зробити роботи капітально і найближчі мінімум років десять до цього перехрестя не повертатися, нам потрібно замінити мережі та покласти асфальт. Зараз триває активна фаза укладання пластикових труб, термін експлуатації яких більше тридцяти років, а вже після завершення цих робіт підрядник розпочне дорожні роботи», – зазначив він.

За словами першого заступника міського голови Григорія Недопада,  ремонт перехрестя вулиць Ківерцівська та Карпенка-Карого несе за собою дуже багато незручностей, оскільки тут завжди велике скупчення автомобілів.

«Щоб зменшити навантаження та пришвидшити проїзд на перехресті, ми стараємося регулювати рух транспорту. Перед перекриттям руху, ми озвучили інформацію про незручності в пресі, зараз ще раз просимо вибачення. Однак коли роботи буде завершено, то це буде дуже комфортна ділянка дороги нашого міста», – розповів він. 





 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром