Через снігопад лучани стали більше травмуватися

14 Листопада 2016, 15:41
2230 Джерело: zhinku.info

Перший сніг — це не лише свято для дітей, а й випробування для комунальників, які не завжди встигають вчасно виконати свою роботу. Внаслідок цього виникають складні ситуації на дорогах, а також травмуються пішоходи.

Забиття і синці, переломи і струс головного мозку – такі можливі наслідки невдалої прогулянки засніженими вулицями. У травмпункті Луцької міської клінічної лікарні кількість постраждалих внаслідок снігопаду збільшилася, хоч і не набагато, – повідомляє Волинська регіональна дирекція НТК.

За словами ортопеда-травматолога КЗ «Луцька міська клінічна лікарня» Андрія Лукашука, кількість пацієнтів, які звернулися до травмпункту, збільшилася приблизно на 20%. Переважно, у людей розтягнення, вивихи, переломи.

Аби не потрапити в біду, лікар радить подбати про неслизьке взуття, на вулиці не поспішати і дивитися під ноги.

«Ситуація повторюється із року в рік. Випадає перший сніг – і люди травмуються. Тому треба бути уважним, не поспішати, на сходах триматися за перила», – каже Андрій Лукашук.

Травматологи констатують, що під кінець зими люди стають обережніші. Травмуються, переважно, коли випадає перший сніг. Тож, аби не впасти, будьте обережні на вулицях.

Читайте також: Як і чим прибирають луцькі вулиці під час снігопадів

Коментарі
15 Листопада 2016, 10:04
Ох той перший сніг! Він у всьому винуватий.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром