У YouTube з'явилося відео зі штабу кандидата в нардепи Тараса Шкітера. ВІДЕО

12 Липня 2019, 11:00
2713

Наближаються вибори до Верховної Ради України, а з ними у газетах та інтернет-ЗМІ все частіше з’являються численні рейтинги «переможців» та коментарі різноманітних політичних експертів. Ні, вони не мають на меті інформувати громадян про реальну ситуацію в країні. І так, вони є звичайною маніпуляцією досвідчених політтехнологів.

Про те, що вже все давно куплено-продано, що вибір зробили за нас. Про те, що влади достойні лише сивочолі та досвідчені. Про те, реальні шанси на перемогу мають виключно партійні боси.

Довести протилежне вирішив кандидат у народні депутати України Тарас Шкітер. Команда Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є Тарас, підготувала потужний відеоролик на підтримку свого кандидата.

Відео з’явилося на каналі громадської організації в YouTube. У ньому показана напружена розмова кандидата з його командою.

У відеоролику Шкітерові закидають про його вік, малі шанси на перемогу, адже вже все вирішено, про те, що він не був у політиці та не є членом жодної політичної партії. У бік кандидата лунають усі типові маніпулятивні закиди, які часто використовують опоненти, щоб увести виборців в оману.

Наприкінці Тарас Шкітер упевнено заявляє, що вибір за лучанами.

«Я йду, бо вірю, що все вирішують лучани! Поки вибір не зроблено – є шанс на якісні зміни!» – говорить Шкітер у ролику.

Зокрема, на своїй сторінці у Facebook кандидат у народні депутати зазначив:

«Вибори Президента довели, що все вирішують громадяни! Луцьк має шанс на зміни! Голосуй 21 липня!».

Про те, що вибори - це не лише волевиявлення громадян, це ще й широке застосування технологій маніпуляції, щоб ввести в оману людей напередодні виборів, зауважив волинський політолог, голова Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу Михайло Наход у коментарі для «Конкурента».

«Найчастіше такими маніпуляціями є поширення недостовірних даних соціологічних опитувань, тиск на окремих кандидатів, щоб вони припиняли вести кампанію, вкидання у суспільство протиставлення молодих – старих, досвідчених – недосвідчених, патріотів – не патріотів і т.д. А насправді – результат виборів залежить виключно від людей, які голосують» - розповів політолог.

Громадянський Рух «СВІДОМІ» стверджує, що такий відеоролик змусить лучан задуматись та, коли вони прийдуть 21 липня на виборчу дільницю, зробити свій вибір обдумано та свідомо.

Нагадаємо, Тарас Шкітер – кандидат у народні депутати України від виборчого округу №22 (м. Луцьк). У своїй програмі пріоритетними визначив:

  • негайне призначення виборів Луцького міського голови;
  • підтримку закладів охорони здоров'я та надання ними якісних медичних послуг;
  • залучення інвесторів у Луцьк, створення робочих місць та повернення українців із заробітків додому;
  • безпеку та комфорт лучан через повсюдне розміщення камер спостереження в публічних місцях, якісне облаштування вулиць, прибудинкових територій та місць відпочинку, ліквідацію причин смороду у місті.

Нещодавно свою підтримку Тарасові Шкітеру висловив бізнесмен, меценат і депутат Луцької міської ради Андрій Покровський.

Довідка

Шкітер Тарас Ігорович, народився 24 листопада 1990 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор ГО «Громадянський Рух «СВІДОМІ», безпартійний, проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, самовисування.

24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром