«Пристебни життя – це твоя безпека!»: соціальний флешмоб від луцьких патрульних

14 Листопада 2016, 12:27
2303 Джерело: facebook.com

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху, який проводиться з 14 по 21 листопада, Патрульна поліція Луцька запускає флешмоб у соцмережах під назвою «Пристебни життя – це твоя безпека!».

Про це повідомляють на офіційній сторінці патрульних у Facebook.

Під час флешмобу громадяни фотографуються за кермом, пристебнуті ременем безпеки, потім розміщують свої фотографії у соцмережах, та передають цю ініціативу іншим.

Мета акції – нагадати одне одному, що пристібатися ременем – це не забаганка поліцейських, а реальна безпека під час руху. Адже людина, пристебнута ременем, може вберегти своє життя в разі надзвичайної ситуації чи ДТП.

Викладайте Ваші фотографії з пропагандою використання ременя безпеки під час руху в автомобілі та залучайте до флешмобу Ваших близьких та знайомих!

Підписуйте флешмоб гаслами: «Ремінь безпеки – це по-європейськи», «Ремінь безпеки – це актуально», «Ремінь безпеки – це моя повсякденна звичка», «Ремінь безпеки – це модно», «Ремінь безпеки – це виклик сьогодення», «Ремінь безпеки – це захист мого життя», «Ремінь безпеки – це красиво» і так далі.

Найцікавіші фотографії з найкращими підписами розмістять на офіційній сторінці Патрульної поліції Луцька.

Нагадаємо, в Україні розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху, ряд заходів у рамках якого відбудеться і в Луцьку.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром