Чиновник у Луцьку погорів на хабарі

12 Липня 2019, 00:01
2608

У Луцьку правоохоронці викрили на хабарництві одного з керівників Волинського обласного фонду підтримки індивідуального будівництва на селі.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці управління захисту економіки Нацполіції у Волинській області у Facebook.

Оперативники спільно з військовою прокуратурою Західного регіону задокументували корупційну діяльність керівництва обласного фонду підтримки індивідуального будівництва на селі.

За позачергове отримання кредиту для будівництво житлового будинку за програмою «Власний дім» вимагали від місцевого жителя неправомірну вигоду – 10% від загальної суми кредиту, що становить 30 тисяч гривень.

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури Західного регіону України спільно з слідчими СУ ГУНП у Волинській області затримали одного з посадовців під час одержання чергової частини неправомірної вигоди обсягом 7 тисяч гривень.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії, по закінченню яких буде вирішуватися питання щодо повідомлення посадовцю про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 КК України.




Читайте також: Лучанин хотів відкупитися хабарем за п’яну їзду

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром