У місті лунали «золоті» хіти «Ляпіса»

14 Листопада 2016, 11:14
2282

Сергій Міхалок зі своїм оркестром створив свято фанатам гурту «Ляпис Трубецкой», завітавши до Луцька з програмою «Ляпіс 98».

Близько тисячі лучан зібралося 13 листопада у концертному залі «Адреналін Сіті», щоб зустрітися зі своїм кумиром та пригадати хіти, зібрані за 25 років творчості гурту, – повідомляє «Таблоїд Волині».

Початок концерту затримався на годину, однак це не розчарувало меломанів. Присутні кликали артистів на сцену оплесками, і кілька разів навіть пролунало патріотичне «Слава Україні!» – «Героям слава!».

Серед «золотих» хітів лунали відомі всім «Яблони», «Зеленоглазое такси», «Ау», «Ты кинула», «В платье белом». Під драйвову суміш з року та реггі відривалися і дорослі, і навіть діти, яких батьки взяли із собою. Танцювали та підспівували артистам практично усі присутні.

У перерві між піснями Сергій Міхалок зачитував свою гостру та актуальну поезію, яка викликала позитивні відгуки у глядачів.

А коли залунали «Воины света», увесь зал символічно наповнився жовто-блакитними вогнями.






















 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
15 Листопада 2016, 13:52
Чудовий концерт!Відчув себе в дитинстві в школі на дискотеці в залі!не знаю чи так було задумано!<br/>Холод - ну да холод!Але й і квитки буди а по 600 -і 700 гривень!<br/>я купив за 150 грн!в першу фан зону!копійки!Порада виправляйте помилки і привозьте ще!але робіть одну зону!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром