У Луцьку спіймали водія «автомобіля-двійника»

11 Липня 2019, 16:23
«автомобіль-двійник» 2143
«автомобіль-двійник»

У Луцьку інспектор з паркування Володимир Майк виявив правопорушення по вулиці Грушевського 2 – водій автомобіля марки Renault Espace припаркувався під знаком «Стоянка автомобіля заборонена». 

Порушення правил дорожнього руху відбулося 21 червня, – інформують муніципали.

Після встановлення власника автомобіля марки Renault Espace згідно Національної Автоматизованої Інформаційної Системи, інспектор виніс постанову LC-001906 про притягнення до адміністративної відповідальності, та направив її за місцем реєстрації порушника.

Відповідно до виписки з рахунку Луцької міської ради від 21.06.2019 встановили, що Абрам Віталій Олександрович здійснив оплату штрафу згідно зазначеної постанови по порушенню вказаного авто.

8 липня до Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради звернувся дійсний власник автомобіля Олексій К., який мешкає в місті Володимир-Волинську та повідомив про те, що він 21 червня 2019 року за межі міста Володимира не виїжджав, до факту вчиненого адміністративного правопорушення відношення не має.

Окрім того, згідно бази МТСБУ встановили, що на вказаний автомобіль наявні два діючих страхових поліси, що свідчить про те, що у Луцьку виявили «двійник-донор» автомобіля марки Renault Espace, державний номерний знак якого «АС4078СН».

Департамент муніципальної варти сьогодні ж звертається до правоохоронних органів для затримання вказаного автомобіля, розкриття вказаного злочину з метою виявлення корупційних схем, пов’язаних з ввезенням на територію України «автомобілів-двійників».




Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром