У Луцьку стартує тиждень безпеки дорожнього руху

14 Листопада 2016, 09:16
5415 Джерело: facebook.com

В Україні розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху, ряд заходів у рамках якого відбудеться і в Луцьку.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Зокрема працівники сектору безпеки дорожнього руху проведуть контрольні перевірки ділянок вулично-дорожньої мережі, які прилягають до навчальних закладів. Особливу увагу звертатимуть на пішохідні переходи, пішохідне огородження та зовнішнє освітлення. Про результати огляду повідомимо в кінці тижня.

Звертаємо увагу, що вулично-дорожня мережа та всі дорожні знаки перебувають на балансі міської ради, тому в разі виявлення якихось порушень туди направлять відповідні приписи. 

Ряд профілактичних заходів проведуть у навчальних закладах. Серед них: вікторини на знання Правил дорожнього руху, тематичні уроки з безпеки дорожнього руху, навчання з домедичної допомоги постраждалим унаслідок дорожньо-транспортних пригод тощо.

Екіпажі патрульної поліції звертатимуть особливу увагу учасників дорожнього руху на необхідність дотримування ПДР, а сумлінним і законослухняним громадянам даруватимуть світловідбиваючі наліпки і значки в рамках акції «Захистись – засвітись!»

Під час Тижня безпеки відбудеться спільне патрулювання з представниками громадськості та депутатами міської ради.

А в соціальних мережах громадян запрошують взяти участь у соціальному флешмобі «Пристебни життя – це твоя безпека!» Мета – привернути увагу до необхідності пристібатись ременем безпеки та належно захищати дітей під час руху в автомобілі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром