У Луцьку продовжують збирати гроші на вольєр для лисиць

10 Липня 2019, 21:00
1917

У Луцьку триває оголошений збір коштів на побудову вольєру для лисиць у місцевому зоопарку.

На сторінці звіринця у соціальній мережі Facebook поділилися сумними історіями лисичок, пише Твій портал – Т1.UA.

Причиною звернення по допомогу до небайдужих є гостра потреба у побудові просторого вольєру для лисиць.

«Ще на початку року ми мали у колекції чотири такі тваринки. Станом на сьогодні їх 14. У кожного – власний сумна історія потрапляння до зоопарку. Трьох малят, викуплених небайдужої людиною Катериною Миронюк від жахливої перспективи бути «тренажером» для мисливських собак, привезли з Ковеля. Шістьох руденьких знайшли у закинутій будівлі неподалік Луцька, яку мали зносити. Одна тваринка потрапила до нас у травмованому стані – мала опіки через спалювання сухостоїв на Ківерцівщині. Усіх ми прихистили, утримуємо та лікуємо», - йдеться у повідомленні.

Однак, зоопарк не може лисам забезпечити комфортного утримання відповідно до вимог, бо усі вольєри заселені. І нове помешкання необхідно побудувати якнайшвидше, а це – у межах 150 тисяч гривень.

З огляду на те, що джерелом прибутку в зоопарку є продаж квитків (дорослий – 60 грн, дитячий – 40грн), а кошти потрібні і на корми, і на комунпослуги, і на заробітні плати, сума – велика. Отож, просять усіх, кому небайдужа доля врятованих лисиць, долучитися до збору коштів на вольєр для цих тварин.

Розрахунковий рахунок №26003055404511 в КБ «Приватбанк», МФО 303440, код ЄДРПОУ 31572273. До слова, перші десять доброчинців уже переказали понад 4,5 тисячі гривень.




Читайте також: У Луцьку грабіжники зв’язали дитину та закрили у ванній

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром