Обстріляли кортеж голови Донецької військово-цивільної адміністрації, є загиблий військовий

10 Липня 2019, 18:45
1277

В районі південної околиці Гранітного ворожим ПТРК був уражений вантажний автомобіль КрАЗ одного з підрозділів Об'єднаних сил.

Це сталося близько 15:00 години. Про це повідомили у прес-службі ООС. 

«В результаті влучання протитанкової керованої ракети в кузов вантажного автомобіля один військовослужбовець загинув. Ще один військовослужбовець отримав поранення середньої важкості. Пораненому військовослужбовцю надано медичну допомогу. Проведено евакуацію постраждалого до одного з медичних закладів», – йдеться у повідомленні. 

Журналістка видання Цензор.нет Тетяна Ніколаєнко у Facebook повідомила, що у машині був новопризначений голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко і він без попередження та без повідомлення сил спецоперацій поїхав до лінії розмежування та потрапив під обстріл.

«Голова донецької ВЦА Кириленко (той що родичі на окупованій території) без попередження поїхав на лінію вогню - в машині один поранений, один убитий. Керівництво ООС про це дізналось по факту трупа» - пише журналістка. 

Нагадаємо, що призначення пана Кириленко на посаду голови Донецької ВЦА викликало обурення серед журналістів та користувачів соцмереж, бо виявилося, що рідний вся родина Павла Кириленка проживає на окупованій території, а його рідний брат був бійцем терористичного підрозділу «Восток», командиром якого був Олександр Захарченко, а потім перейшов на службу до так званого Міністерства державної безпеки ДНР. Проте президент України Володимир Зеленський заявив, що брат за брата не відповідає і вони давно не спілкуються через «політичні розбіжності».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39