Відомий луцький активіст хоче стати головою Княгининівської об’єднаної громади

13 Листопада 2016, 17:21
4174 Джерело: facebook.com

Політична партія «Народний контроль» висунула кандидатуру Михайла Шелепа на голову Княгининівської ОТГ та визначилася із кандидатами на посаду депутатів новоствореної об’єднаної громади.

У неділю, 13 листопада, відбулася конференція Луцької районної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» з метою висування кандидатів у депутати та на голову сільської ради Княгининівської об’єднаної територіальної громади на перших місцевих виборах, що відбудуться 11 грудня 2016 року, повідомляє партійна прес-служба.

Так, на посаду голови Княгининівської ОТГ претендуватиме керівник виконкому партії «Народний контроль» Михайло Шелеп.

Кандидатами у депутати Княгининівської ОТГ від «Народного контролю» стали: Оксана Коробко (округ №5), Оксана Курило (округ №6), Олег Бондарук (округ № 16), Ольга Андрієвська (округ №19), Юрій Струк (округ №20).

Також за підтримки партії балотуватимуться кандидати-самовисуванці: Вікторія Мельничук (округ №1), Леся Рудь (округ №7), Катерина Харчук (округ №21), Ганна Середюк (округ №22), Анна Войтюк (округ №24), Валентина Куць (округ №25), Олег Лукашевич (округ №26).

«Наша команда молода та активна, намагаємося висувати справді гідних кандидатів, які балотуються не за гроші. Ми вирішили поборотися і за посаду голови громади, яка за територію буде більшою, ніж Луцьк. Михайло Шелеп – дуже активний, він піднімає чимало питань та бореться з багатьма проблемами. Він знає добре округ і складе здорову конкуренцію іншим висуванцям», – підкреслив лідер «Народного контролю» на Волині Павло Данильчук.











 

Коментарі
13 Листопада 2016, 22:16
Який він відомий Ахтивіст, пройдисвіт і брехун який тільки за власний інтерес йде обурадати громаду..Фу.
17 Листопада 2016, 12:18
мусорок і злодій льоша "рулить", ГАНЬБА!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром