Гортаючи сторінки. Кандидат від Луцька Дмитро Глазунов: «Найголовніше – це здоров'я наших дітей»

10 Липня 2019, 10:27
Дмитро Глазуно 2492
Дмитро Глазуно

Кандидат у народні депутати від округу №22 (місто Луцьк) Дмитро Глазунов вважає ситуацію із медичним обслуговуванням школярів у навчальних закладах міста незадовільною.

Він, як голова ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса», неодноразово бував у школах і дитячих садках. Багатьом закладам ВОЛК допомогла із облаштуванням медичних кабінетів, - пише Волинь24.

Так, 6 грудня 2018 року голова ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитро Глазунов зустрівся із колективом Луцької школи-ліцею №22, який співпрацює з касою понад 10 років.

На прохання керівництва закладу Дмитро Глазунов подарував медпункту школи 2 апарати для вимірювання тиску, термометри, ростомір.

«Звернув увагу на такий момент. У школі усього одна медсестра на 1350 учнів. На її плечі лягли численні звіти, ведення карток щеплень, у кожного учня треба виміряти дані, а ще їдальня, уроки фізкультури і т.п. А на перервах кому палець перев’язати, в кого вухо болить. Це нереально важко, тим паче за мінімальну зарплату. 

Медичне обладнання застаріле. Я думаю, схожа ситуація і в інших закладах. Не перекладаючи ні на кого вирішення цих питань, я сам, спираючись на підтримку однодумців, ініціюю їх вирішення. Для цього необхідно бути просто державним менеджером. 

У нас ціла купа непотрібних чиновників, натомість скорочуємо лікарів, нестача медперсоналу в освітніх закладах. Адже найголовніше – це здоров'я наших дітей», – підсумував голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов.

ВОГО «ВОЛК» із освітянами Луцька співпрацює більш ніж 10 років. На сьогодні до ВОЛК залучено майже 800 працівників із 40 дошкільних навчальних закладів, шкіл №18, 20, 21, 22 та інших.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром