Сім причин займатися з персональним тренером від спортивного клубу «PLAZA»

10 Липня 2019, 10:09
PLAZA 2081
PLAZA

У спортивному клубі «PLAZA» назвали сім причин, які пояснюють, чому займатися в залі краще з персональним тренером.

Перелік опублікували на сторінці клубу в Facebook.

1. З тренером ви досягнете результату значно швидше, завдяки точній постановці техніки рухів і можливості використовувати більш ефективні вправи. 

2. Тренер займається з вами за методичною схемою. Більшість людей, що тренуються у фітнес-центрах, просто не володіють необхідни методичними знаннями. 

3. Тренер систематично контролює стан Вашого здоров'я,проводить необхідні тестування і визначає готовність до навантаження на тренуванні. Багато хто навіть не підозрює, як важливо постійно контролювати пульс і тиск. 

4. Тренер дуже точно дозує для Вас навантаження на занятті. Якщо ви дасте собі мале навантаження на тренуванні, то цього буде недостатньо для подальших змін. Якщо трохи «перевищите» то будете перенапружувати, в першу чергу, нервову систему. Для вас необхідна "золота середина", яку, завдяки знанням і багаторічному досвіду, як раз і визначає тренер. 

5. Тренер допоможе Вам контролювати свою систему харчування. Всі ми знаємо, що наше харчування часто буває далеко не задовільним. Іноді великі перерви між прийомами їжі, іноді "швидка" їжа, іноді вечірні об'їдання сильно гальмують наш розвиток. До того ж занадто часто хочеться "дати слабинку" щодо поглинання всіляких солодощів. Тренер допоможе Вам найкращим чином організувати харчування протягом всього дня. Він стане надійним партнером, що допомагає впоратися з будь-якими слабкостями і знайти бажаний результат. 

6. Заняття з тренером будуть стимулювати Вас до регулярності тренінгу. Тренер необхідним чином налаштовує і стимулює вас, що б ви змогли знайти в собі сили, які раз від разу будуть покращувати ваше тіло, зміцнювати здоров'я і добиватися результату. Якщо буде потрібно, тренер зуміє налаштувати Вас навіть на подвиг на тренуванні! Іноді нам хочеться пропустити заняття тому, що просто немає настрою, або на вулиці чудова погода, і хочеться зайнятися зовсім іншими справами. Якщо ви знаєте, що вас чекає тренер, то обов'язково зберетеся і прийдете на заняття, про що ніколи не станете шкодувати. 

7. Тренер надійно страхує вас і допомагає під час виконання вправ. Виконуючи будь-яку вправу, можете бути впевнені: з тренером Ви застраховані від помилок і невдач.

Читайте також: «Я не рівняюсь на сильніших, я хочу бути кращим за них», – тренер із пауерліфтингу Роман Зелінський

26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром