Муніципали перевірять, хто відкачує нечистоти з вигрібних ям у каналізацію

09 Липня 2019, 21:00
1935

У Луцьку муніципали перевірять інформацію, що власники приватних обійсть із вигрібними ямами ночами відкачують нечистоти у міську каналізацію.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у соціальній мережі Facebook.

Працівники департаменту планують провести перевірку інформації, котра надійшла щодо встановлення власниками приватних домоволодінь, які мають вигрібні ями, так званих фекальних насосів. Мовляв, за їх допомогою люди самовільно перекачують свої каналізаційні стоки у міські мережі зливової каналізації чи на вільні або тимчасово не заселені земельні ділянки під покровом ночі в різних районах приватної забудови міста.

Також муніципали та фахівці ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» перевірять факти самовільної врізки труби з нечистотами в колодязі зливової каналізації міста у відповідності до Акту обстеження зливової каналізації Вишківського масиву Луцька від 5 липня. У разі підтвердження вказаних в акті фактів винних притягнуть до адміністративної відповідальності.




Читайте також: На Волині обговорять, як зменшити кількість сміття

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром