Лучанка зливала фекалії в дощову каналізацію

09 Липня 2019, 17:22
Фото ілюстративне 1806
Фото ілюстративне

У Луцьку у приватному секторі вулиці Володимирська громадянка Антоніна К., котра проживає в будинку № 33, зливала з відра рідину жовтого кольору з їдким запахом у дощову каналізацію, після чого навколо піднявся та поширився нестерпний та концентрований сморід фекальних мас.

Про це повідоляють на сторінці муніципалів.

Інспектор вжив заходи щодо притягнення жінки до адміністративної відповідальності згідно ст. 152 КУпАП.

«Дуже шкода, що на момент виявлення порушення, жінка повністю злила вміст відра у ливневу каналізацію. Найгірше те, що все це дуже швидко розноситься по «артерії» каналізаційної мережі міста і два-чотри таких зливи в день, особливо у спекотну погоду, і є однією з причин поширення смороду, котрий накриває місто. Шановні лучани, департамент муніципальної варти звертається до кожного власника приватного домоволодіння бути свідомими та не здійснювати злив рідких нечистот, побутових відходів, змивів тощо в ливневу каналізаційну мережу міста», – йдеться у повідомленніі.

При виявлені вищезазначених фактів або якщо Вам відомо, що Ваші сусіди вчинять такого роду правопорушення, просимо негайно повідомляти телефонуючи на гарячу лінію відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти за тел.0670000679 або на цілодобову лінію оперативного реагування Луцької міської ради «15-80».

Читайте також: Стоки з сіл під Луцьком течуть у Сапалаївку і вивозять в поле, – Луцькрада

Коментарі
10 Липня 2019, 01:53
Нарешті знайдено винуватця смороду у місті!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром