У Луцьку шукають сім'ю знаменитій киці

09 Липня 2019, 16:20
4757

У Луцьку для киці, котра шість днів просиділа на дереві, досі не знайшли новий дім. Наразі вона знаходиться на перетримці, але люди не зможуть за нею довго доглядати.

Нагадаємо, що в червні у Луцьку на дереві поблизу одного з житлових будинків на проспекті Молоді застряг кіт. За словами місцевих жителів, просидів він там шість днів. Майже тиждень місцеві жителі намагались самостійно зняти його звідти. Однак – безрезультатно. Врятували тварину працівники «Волиньобленерго». Тоді киця стала героїнею усії місцевих ЗМІ.

За словами лучанки Антоніни, котра тимчасово забрала тварину до себе, киці 1,5 - 2 роки. Проблем із здоров’ям у неї немає, привчена до лоточка, грайлива та комунікабельна.

Поки що не стерилізована, але Антоніна запевняє, що покриє усі витрати на цю процедуру.

«Привілеєм цієї киці є те, що вона вже виросла і зовсім не буде шкодити, тобто ніяких гойдань на шторах, пісянь по кутках і під диванами. Киця вміру ласкава, але не нав'язлива, не криклива. З досвіду не агресивна до інших котів (після періоду адаптації)! Будь ласка придивіться, можливо вона чекає саме на вас. За характером зовсім не нав'язлива, та все ж потребує уваги людини, після процедур погладити та погратися лягає поруч і голосно мурчить», – розповіла дівчина.

Наразі для тваринки шукають новий дім.

Для тих, хто давно мріяв завести вдома кота просять зателефонувати за номером:

093 654 05 98 (Антоніна).

або написати дівчині у Facebook.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром