Лучанка вирішила йти в політику, щоб врятувати парк на 40-му

17 Вересня 2015, 16:27
2873

Аллу Надточій у Луцьку знають як людину, яка кілька років «стукає» у всі можливі інстанції і вболіває за збереження парку на 40-му кварталі в Луцьку.

За цей час жінка зуміла організувати навколо себе таких самих однодумців, які хочуть зберегти зелену зону. А нещодавно вона приєдналася до ГО «Самопоміч» та вирішила не просто бути громадським активістом, а піти у політику.

«У процесі виховання дитини стикнулась з проблемою відсутності позашкільної освіти  і зайнятості дітей. Дуже багато батьків не мають можливості віддати своїх дітей у гуртки, творчі школи, спортивні секції. Коли я побачила, що хочуть забудувати наш парк на 40-му кварталі, це мене дуже обурило. В нас є різні категорії населення, для більшості сімей єдиним місцем, де можуть відпочивати, займатись спортом і гратися їхні діти, - це є той парк», – пояснила свою позицію Алла Надточій.

Вона розповіла, що події навколо парку дали її розуміння, що у наша громада ніби активна, але ніхто, крім того, що поставити підпис, конкретно проблемою займатись не хоче.

«Така позиція мене не влаштовувала, бо люди мають відстоювати своє право на комфортне проживання, на відпочинок, право своїх дітей на безпеку у власному дворі. Так, у нас є закони, які мали б виконуватись, у нас є депутати, які також мали б дбати про своїх виборців і захищати їхні інтереси, але чомусь вони цього не роблять.  Все зводиться до того, що на благоустрій, на дитячі майданчики, спортивні поля ніколи не вистачає коштів», – обурюється лучанка.

Саме така невтішна ситуація у місті привела Аллу Надточій до думки, що їй потрібно йти у владу і займатись цими питаннями.

 

Коментарі
18 Вересня 2015, 11:09
Розумашка
20 Вересня 2015, 05:33
Чесно кажучи складається враження що видання продає кожнустаттю під рекламу до виборів і не тільки і не лише в мене одного така думка
20 Вересня 2015, 23:53
ага, особливо статті про ДТП і провалений асфальт ))) Цікаво, хто виданню за них платить???
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром