Мізерні зарплати та відсутність техніки: проблеми Білостоцького терцентру

09 Липня 2019, 09:11
2872

Депутат обласної ради, кандидат у депутати ВРУ від партії «Слуга народу» Вячеслав Рубльов відвідав територіальний центр соціального обслуговування Луцького району. У відділенні стаціонарного догляду територіального центру, який знаходиться в селі Білосток, проживають 34 людини. Це одинокі, малозабезпечені, з інвалідністю, ветерани та люди поважного віку, про яких піклуються соціальні працівники.

Вячеслав Рубльов поспілкувався із працівниками закладу, поцікавився проблемами терцентру. А їх чимало, адже фінансування потреб закладу вкрай недостатнє. Найбільш актуальна – відсутність газонокосарки. Стара вийшла із ладу, а на придбання нової коштів нема. Завідувачка відділення Ірина Франчук зазначає, що у розпал літа траву слід викошувати регулярно. Однак заклад залишився наодинці зі своєю проблемою.

«Хоч бери і складайся усім із зарплат, але вони у нас і так мізерні», - каже очільниця районного терцентру.

Вячеслав Рубльов зазначив, що ми хоч і обрали нового Президента, керівники міністерств і відомств залишилися ті ж самі. Володимир Зеленський хоче оновити склад парламенту і Кабміну, тому до кандидатів від своєї партії «Слуга народу» має дві основні вимоги: вони не повинні бути при владі і не мати парламентського досвіду .

«Володимиру Зеленському важко розпочати курс на оновлення України, адже всі його ініціативи блокує Верховна Рада. Йому потрібно сформувати більшість у парламенті, щоб змінити життя українців. Наші громадяни повинні жити і працювати в рідній державі, а не за кордоном. Люди мають отримувати достойні зарплати і пенсії, а закони мають бути одні для всіх», - наголосив політик.

Вячеслав Рубльов переконаний, що народний депутат повинен цікавитися життям виборців, а не провадити бізнес, прикриваючись депутатською недоторканістю. Недоторканість слід скасувати, адже депутати районного і обласного рівнів успішно працюють без такого привілею.

«Країна потребує серйозного перезавантаження і ми не маємо права втратити ще 5 років. Це треба зробити заради наших дітей, щоб вони жили і працювали в процвітаючій Україні», - підкреслив Вячеслав Рубльов.

Читайте також: На свято Купала в селі Полонка «спалили» у вогні все неприємне та негативне




 

 

28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром