Покровський закликав голосувати за Тараса Шкітера (відео)

08 Липня 2019, 20:00
1453

Депутат Луцької міської ради та співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський підтримав самовисуванця Тараса Шкітера на виборах до Верховної Ради України.

Про це він заявив у відеоролику, який опублікували на каналі Руху на Youtube.

"21 липня в Україні відбудуться вибори до Верховної Ради України, на яких лучани мають обрати гідного представника від міста. Багато хто очікував, що я піду на ці вибори і зрештою відчув розчарування, не побачивши моє прізвище у списку зареєстрованих кандидатів", - мовив Андрій Покровський.

Він зауважив, що й далі займатиметься політикою і робитиме все для розвитку міста.

"Свою кандидатуру не подав, бо вважаю, що не все зробив як депутат міськради. Тому до кінця строку повноважень буду працювати у міській раді. Але ми (команда Руху "СВІДОМІ", - ред.) не можемо стояти осторонь життя міста", - продовжує Андрій Покровський.

Саме тому він з однодумцями делегували на вибори до Верховної Ради Тараса Шкітера.

"Ми переконані, що він гідно представлятиме в парламенті інтереси лучан. Від себе додам: я знаю Тараса багато років. Він зарекомендував себе як гідна і чесна людина. Він не лише орієнтується в проблемах, які турбують містян, але й знає як можна вирішити їх та доносити на національний рівень. Тому, віддаючи свій голос за Шкітера, ви даєте шанс Луцьку змінитися на краще", - висловився Андрій Покровський.

Тому ще раз. Неділя, 21 липня, Тарас Шкітер. Голосуйте! - закликав він.

Тарас Шкітер та Андрій Покровський
Тарас Шкітер та Андрій Покровський

 

 

26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром