За минулий тиждень у місті скоїли 43 крадіжки

12 Листопада 2016, 09:13
1754 Джерело: transkarpatia.net

У патрульній поліції проаналізували опрацьовані екіпажами завдання, які мають ознаки кримінальних правопорушень та високий рівень суспільної небезпеки.

Про це повідомляють на офіційній сторінці патрульних у Facebook.

У результаті аналізу завдань, на які виїжджали патрульні поліцейські, працівники відділу моніторингу та аналітичного забезпечення встановили, що більшість з них відбувається у нічний період доби. Середній час прибуття наряду патрульної поліції на такі виклики складає 7,3 хвилин.

Протягом минулого тижня (31.10 - 6.11) зафіксовано п'ять випадків заволодіння автотранспортом. Зазвичай, виявлення факту заволодіння встановлюється власниками набагато пізніше, що ускладнює роботу патрульних по «гарячих» слідах. Їх концентрація – два випадки в районі ДПЗ та вул. Львівської; один – вул. Лідавська, один - проспект Молоді, один - вул. Арцеулова.

Зафіксовано і три випадки грабежів, з яких два супроводжувались нанесенням тілесних ушкоджень. Два грабежі здійснили візуально знайомі або знайомі потерпілих. Був і випадок розбою по вул. Конякіна.

Протягом тижня зафіксовано 43 випадки крадіжок, 40% з них – у громадських місцях (магазини, заклади відпочинку, громадський транспорт). Концентрація – вул. Ковельська (район спиртогорілчаного комбінату), вул. Глушець (біля військового госпіталю), проспект Президента Грушевського, проспект Перемоги, проспект Соборності (район ТЦ Там-Там). 20% крадіжок здійснили в Старому місті.

Відбулось вісім крадіжок з автомобілів, більшість з яких – в нічний час, а власники виявили це вранці. Найбільша концентрація – на проспекті Волі (37%).

Зафіксовано і п'ять крадіжок з квартир, з яких у двох випадках зловмисники проникли в оселю шляхом зламу замків.

За тиждень 27 викликів стосувались хуліганства та бійок, частина з яких перекваліфіковувались у сімейні розбірки. 13 таких випадків були у громадських місцях. Місця концентрації – заклади, які провадять нічну торгівлю, та нічні клуби.

У місті сталося вісім ДТП з потерпілими, з них половина – в темну пору доби, а 75% - за участю пішоходів.

Наведену інформацію належним чином доносять до особового складу, командири враховують її при розстановці нарядів. Також патрульні поліцейські належним чином проводять профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром