Скандалила й зачинилася в авто: як муніципали штрафували лучанку

08 Липня 2019, 11:19
фото муніципальної поліції 2038
фото муніципальної поліції

Лучанка поводилася агресивно і погрожувала муніципалам, які намагалися оштрафувати її за неправильне паркування.

Про це повідомляють у Департаменті муніципальної варти Луцькради.

Так, під час проведення рейду щодо порушення Правил благоустрою міста Луцька в частині паркування на вулиці Кравчука інспектори відділу «Група швидкого реагування» виявили BMW, яку припаркували з порушенням законодавства.

Інспектори, пред’явивши службове посвідчення, роз’яснили порушниці норми статті 63 Конституції України, 268 КУпАП та пункт Правил благоустрою, який остання порушила.

Проте жінка спочатку почала поводитися агресивно, розмовляти з інспекторами на підвищених тонах, привертаючи увагу прохожих, далі просто зачинилася в автомобілі та по мобільному телефону намагалася «вирішити» своє питання притягнення до адміністративної відповідальності.

Порушницю таки притягнули до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 152 КУпАП за порушення п.п.2.5.5.1.7 Правил благоустрою міста Луцька.

Довідково

Пункт 2.5.5.1.7. «Правил благоустрою міста Луцька» свідчить про те, що заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та паркувати на них транспортні засоби заборонено.

Читайте також: У Луцьку муніципали ганяли «автоандонів»


Коментарі
08 Липня 2019, 14:56
Паркування - компетенція поліції, а не якихось неозброєних дармоїдів.
08 Липня 2019, 15:01
Створили зграю дармоїдів, а ті до людей чіпляються. Те чим у цьому випадку займались хлопці - привласнення владних повноважень, за це є кримінальна стаття. Жіночка - виключно в компетенції поліції, а не якихось неозброєних хлопців.
08 Липня 2019, 15:15
Створили зграю дармоїдів, а ті до людей чіпляються. Те чим у цьому випадку займались хлопці - привласнення владних повноважень, за це є кримінальна стаття. Жіночка - виключно в компетенції поліції, а не якихось неозброєних хлопців.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром