Погром в кабінеті ректора ЛНТУ: стали відомі імена зловмисників

11 Листопада 2016, 18:03
2237 Джерело: konkurent.in.ua

Двоє чоловіків, які проникли в кабінет ректора ЛНТУ Петра Савчука, причетні до правоохоронних структур.

Їх імена повідомив ІА Волинські Новини голова фракції УКРОП у Волинській облраді В’ячеслав Рубльов.

«З власних джерел стало відомо, що двоє з трьох зловмисників мають стосунок до правоохоронних структур. Їх імена – Юрій Хилюк та Василь Котик. Один із них - начальник відділу по боротьбі з хабарництвом, а інший – технічний працівник. Сподіваємось, що їх діям дадуть належну оцінку, і ми зрозуміємо, відповідно до чиїх наказів вони працювали», - заявив Рубльов.

Нагадаємо, слідчі Луцького відділу поліції за фактом незаконного проникнення в приміщення службового кабінету ректора ЛНТУ Петра Савчука відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину. У прес-службі також повідомляють, що звинувачення керівника вишу щодо причетності до інциденту співробітників Головного управління Національної поліції у Волинській області є абсолютно безпідставними.

«Принагідно повідомляємо, що звинувачення керівника вишу щодо причетності до інциденту працівників ГУНП у Волинській області є абсолютно безпідставними. Затримані у навчальному закладі особи не є працівниками ГУНП в області», - йшлося у повідомленні поліції.

9 листопада у позаробочий час невідомі проникли в кабінет ректора ЛНТУ і вчинили там розгром. Затримали їх охорона та водій Савчука.

Коментарі
12 Листопада 2016, 01:31
А хоч піз..лєй навішали? )))
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024