Реванш розпочався і вже набрав обертів, — Ігор Лапін

07 Липня 2019, 09:21
Ігор Лапін 2199
Ігор Лапін

В Україні розпочався реванш проросійських сил, він вже набрав обертів і сьогодні «країна в реванш не котиться, вона туди валиться», - заявив народний депутат Ігор Лапін.

Таку думку він висловив у ефірі телеканалу Еспресо.ТВ.

«Те, що відкат відбувається, ми бачимо по неоднозначним заявам з боку новообраного президента, в тому числі і його штабу та його представників, які висловлюють різного роду думки для того, щоб просто втримати електорат», – сказав політик.

Ігор Лапін зауважив, що  дещо хворобливе бажання подобатися всім, яке є в президента та його команди,  призводить до тих речей, що приїжджаючи на схід людям говориться одне, приїжджаючи на захід – говориться зовсім інше.

«А все це необхідне для того, щоб здобути можливість мати моновладу», – наголосив народний обранець.

«В ході реваншу буде атакований закон про мову, прийняття якого далось парламенту нелегко. Думаю в подальшому буде переглядатися багато законів, які направлені на фундаментальні стовпи державності», – пояснив Лапін.

«Глобальні відкати будуть робитися за допомогою підготовки суспільної думки можливих референдумів для того, щоб не брати на себе відповідальність, прикритися якимось референдумом за відсутності закону про референдум», – додав він.

Парламентар повідомив, що в реваншистському настрої не виключена можливість того, що будуть місцеві вибори.

«Узурпацію влади вони намагатимуться зробити як найшвидше поки в них є високі рейтинги», – сказав нардеп.

«Реванш вже пішов, він вже набрав обертів і сьогодні країна в реванш не котиться, вона туди валиться. А зважаючи на повернення Портнова в нас реванші часто будуть робитися іменем України. Єдине питання наскільки нас вистачить, щоб зберегти курс розвитку країни, який ми обрали», – підсумував Ігор Лапін.

Читайте також: Здається, Зеленський зрадив Україну під час візиту в Європу, — Ігор Лапін

20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром