Коли запрацює нова відпочинкова зона за прикладом «Сіті Парку» у Луцьку

06 Липня 2019, 15:05
Відпочинкова зона 4647
Відпочинкова зона

Засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський реалізував чимало проектів у місті, зокрема недавно він реконструював кінотеатр «Промінь», збудував відпочинкову зону «Сіті Парк».

Отож, 4 липня у ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» на 12 каналі Андрій Покровський розповів, на що чекати лучанам надалі, – інформує Конкурент

«Дуже багато планів. Якщо лучани оцінюють те, що роблю я, моя команда, мене це надихає. Найближчим часом ми реалізовуємо проект «Оселя Парк» – це житловий комплекс з великим парком. Якщо лучанам подобається «Сіті Парк», то там парк ми плануємо вдвічі більший. Так само там буде річка Сапалаївка. Я сподіваюся, що впродовж трьох років лучани цей парк вже отримають. Усе зроблю, щоби цей парк був дуже привабливим для відпочинку. Бо коли я просто виходжу пройтися «Сіті Парком», я чую дуже багато подяки, відгуків від перехожих. Вони впізнають мене, ми говоримо, вони дають деякі поради. Це дуже надихає. Тому я сподіваюся, що через три роки місто отримає ще один такий парк, який буде трохи більшого розміру», – поділився планами Андрій Покровський. 

Щодо інших проектів, то він як інвестор чекає сталої місцевої влади.

«Буде мер – будемо говорити. У мене є дуже багато ідей, напрацювань і бажань це реалізувати», – наголосив Андрій Покровський. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром