Із Луцька на Схід відправили благодійний вантаж

11 Листопада 2016, 10:05
1844 Джерело: volynpost.com

Для воїнів 14-ї окремої механізованої бригади та 130-го розвідувального батальйону з Луцька відправили харчі та інші необхідні речі.

Автомобіль із благодійним вантажем на Схід вирушив учора, 10 листопада, – повідомляють у Волинській регіональній дирекції НТК.

Голубці, вареники, пиріжки, котлети і ще багато інших страв вже незабаром передадуть бійцям, які з честю та гідністю боронять нашу країну у війні з російським агресором. Ініціатива належить одній із громадських організацій Луцька, яка об’єднала матерів і дружин загиблих в АТО Героїв.

До акції долучилися і підприємці. Організатори запевняють, що така допомога — надзвичайно важлива для наших хлопців. Адже разом із продуктами солдати отримують частинку тепла і любові з рідного краю.

Вже сьогодні вантаж прибуде на Схід. Луганський напрямок, Авдіївка і промзона Донецької області – саме там стоять хлопці 14-ї бригади і 130-го розвідувального батальйону, більшість із яких раніше служили у волинській 51-й бригаді.

До акції долучились і ті, хто ще не має власних коштів, але дуже хоче допомогти. У автомобіль поклали пакунок із дитячими малюнками і прапор, на якому дітки написали свої побажання тим, хто береже їх і дає шанс на щасливе дитинство.

Детальніше – у сюжеті.

 

Коментарі
11 Листопада 2016, 12:28
<p>А де наші с*ки Волинські декларанти з десятиною. Залягли пацюки і щось чекають у свої норах.<br /> А ви збираєте як безмозглі жебраки по копійці. Українці ви усі є тупе бидло!!!</p>
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024